Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Denis Ćulav prvi starčevićanac Vrgorca



Jučer je u Maloj vijećnici Grada Vrgorca održan Izborni zbor vrgorske podružnice Hrvatske stranke prava - Ante Starčević. Podsjetimo, bivše vodstvo podružnice dalo je ostavke i napustilo stranku prije nekoliko mjeseci nezadovoljno potezima predsjednice Ruže Tomašić, posebno koalicijom sa HDZ-om na državnoj razini.
Na izbornom zboru, kojem je predsjedao zamjenik Glavnog tajnika i koordinator stranke za Splitsko-dalmatinsku županiju Damir Ćosić Roda, za predsjednika vrgorske podružnice izabran je Denis Ćulav iz Vrgorca. Za dopredsjednika je izabran Tomislav Dodig, za tajnika Izvor Kaleb, a rizničara Mate Šalinović. Članovi Izvršnog odbora su: Jure Rakušić, Andrija Markić, Siniša Roso, Slavoljub Govorko, Miro Mlinarević, Ljubo Mlinarević i Mirna Barać. Mirna Barać je i predsjednica Žena starčevićanki.



Izbornom zboru kao gosti prisustvovali su Ante Jozić, predsjednik Udruge veterana na razini RH, predsjednik triljske podružnice Duje Jozić, koordinator Podružnice Split Ivica Vladava - Đovani, predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Ante Starčević Dubrovačko neretvanske županije Ivan Šimunović, te član predsjedništva zadužen za BiH Željko Koroman.
Na početku Zbora, sve prisutne je pozdravio predsjednik GO HDZ-a Vrgorac Ivica Pandžić, a nakon izbora vodstva podružnice, njezini predstavnici su kao gosti sudjelovali u proslavi 23. godišnjice djelovanja HDZ-a Vrgorac, koja se održala u restoranu Portal na Ravči.
HSP Ante Starčević Vrgorac će izaći na lokalne izbore u svibnju, međutim još nije službeno objavljeno hoće li ići samostalno ili u koaliciji sa HDZ-om, kako je to slučaj na državnoj razini.

Post je objavljen 07.04.2013. u 10:20 sati.