Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Imam virus unutarnje bradavice?

Jučer sam išao na Vegatest u Zagreb.Još jedno nevjerovatno iskustvo.
Sama poliklinika izgleda tko svemirski brod: očigledno troše puno domestosa.Vau bio je komentar žene i mene.Doktor nas je brzo prozvao; rekao je da uđe i moja žena kao moj službeni prevoditelj.Unutra je sve bijelo i moderno.Prva rečenica doktora je bila:"Moram popiti gutljaj čaja"Pogledao sam oko sebe, a ono nigdje: infuzija, injekcija i ostalih sastavnica liječničke profesije.


"Sad skinite desnu patiku i čarapu i možemo poćeti!""Dobro je oprao sam nogu, neće pasti u nesvjest", to mi je bila prva pomisao.Onda je započeo saVegatestom, neki ko metalni štap(pomislio sam da sam Dark Vader), stavio je moju nogu na naravno bijelu steriliziranu stolicu.Od straha mi se počela lijeva ruka tresti."Da vidimo", dotaknuo mi je sa nekom olovkom iz Vega testa palac.Bip, bip, bip... čim je dotaknuo aparat je poludio, koda sam ozračen."Imate virus unutarnje bradavice u žili mozga"Škicnuo sam ženu bila je na rubu da se opali smijati."Unutarnja bradavica, koji je to ku.. , toga virusa nema ni na googlu"Valjda mi to raste u unutarnjoj strani neke žile sa desne strane mozga.Ajme meni jadan ja garant mi slijedi neka nova operacija.
"Imate i virus tetanusa"..., a fino i to imam.., to uzrokuje spazme.Nema veze, ali tko i svi cijepljen sam od tetanusa.Virusi, oni se liječe na zarazi, neka hvala više ići tamo.Doktor je bio jako ljubazan još je otkrio: upalu leđne moždine, neki virus dlake....Cijelo vrijeme pregleda je stavljao neke bočice.., pa ih uzimao, pa vračao.
"Gotovi smo, sestra će Vam reći kako da pijete terapiju"; rekao je da je bitno da te viruse u meni eliminiramo.Nakon pola sata čekanja dobili smo terapiju.Ne terapija nije bolnica nego nevjerovatno za mene ČAJEVI i neke tablete na biljnoj bazi.
Kontrola je za mjesec dana nadam se da će mi čajevi do tad eliminirati"virus bradavice ili/ti čmibe"E da te bočice što je stalno uzimao bili su čajevi, koje će mjesec dana piti nakon što ih kupimo!
Svašta sam prošao, bilo bi izvrsno kada bi liječnici u jutarnjoj viziti određivali terapije:"Sestro dajte pacijentu tokom tjedna 32 l čaja od šipka, pa onda 2l od kamilice, a međuvremenu neka žvaće korjen od crvene alge!".Vidjet čemo kakvog učinka ima ta homeopatija..

Post je objavljen 06.04.2013. u 09:12 sati.