Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineporec

Marketing

Grad smanjio cijene i uveo dodatne popuste za legalizaciju

Prema Zakonu o nezakonito sagrađenim objektima, veliki dio takvih, nezakonito izgrađenih zgrada, sada se može legalizirati. A, takvih objekata sigurno ima jako puno. Rok za podnošenje zahtjeva je 30. lipnja, naravno, ukoliko već nije izdano rješenje za uklanjanje izgrađenog objekta. S obzirom da je ovaj zakon zapravo vezan danom ulaska Hrvatske u Europsku uniju, nakon isteka navedenih zakona teško je očekivati da će vlasnici nezakonito izgrađenih objekata ponovno dobiti ovakvu priliku.
Naša je najveća želja olakšati troškove vama koji legalizaciju plaćate od svojih osnovnih primanja, vama koji trebate legalizirati obiteljske kuće i pomoćne objekte kao i poljoprivredna gospodarstva kroz koja prehranjujete sebe i svoje obitelji.
Svjesni vremena u kojem živimo i činjenice da imate brojne troškove, da je aktualna vlada povećala i stopu PDV-a i cijenu struje te grijanja u Velikoj Gorici, učinili smo sve što je u našoj mogućnosti da vam smanjimo novčane obveze i olakšamo postupak legalizacije.

Novom odlukom o komunalnom doprinosu vlasnicima obiteljskih kuća trošak će se u prosjeku smanjiti 30 do 40%, dok će se investitorima koji grade proizvodne pogone trošak komunalnog doprinosa smanjiti i više od 50% stanovi

Post je objavljen 03.04.2013. u 09:17 sati.