Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Seksizam i spolna ravnopravnost potlačenih

Razvila se daleko izvan okvira otvorene fejs grupe meni osobno dosadna diskusija o jednom plakatu mog ogranka.Pazi sad stilske tirade dokazivanja intelektualne nadmoći :

"Jeftini stock photo seksizam kao nacin promoviranja stranke koja u svojem programu tvrdi da ce raditi na "borbi protiv diskriminacije po spolnoj, religijskoj i svim drugim osnovama, poštujući samoodređenje osoba" - pa voljela bih vidjeti nekoliko njihovih muskih clanova da se samoodrede fotografirajuci se poluobnazeni u istoj ovoj pozi. Cisto da pokazu kako ne diskriminiraju po spolnoj osnovi i da zenama ne pristupaju samo kao drkadzije."

Slijedi diskusija u kojoj je poanta u traženju i muškog mesa na plakatima, a budući da u stranci imamo nekoliko tetoviranih likova ne sumnjam da će biti uslišeno. Post je trebao biti o ravnopravnosti patnica i patnika u našem jadnom društvo, ovo me je prizemljilo pa sam odlučio, da bude politički korektno, potražiti fotke, na jednoj da bude žena žrtva, na drugoj muškarac, a istovremeno da budu zadovoljene manjinske seksualne orijentacije beljPost je objavljen 30.03.2013. u 11:26 sati.