Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

SRETAN USKRS!

ČESTITKA

Sretan Uskrs!

Uskrs je najveći blagdan kršćanstva, to je dan Uskrsnuća Isusa Krista, dan na koji se slavi blagdan Uskrsnuća.

Neka svim Magicusima i onima koji redovito posjecuju portal Magicus info bude sretan i blagoslovljen ovogodisnji Uskrs !
avatar


Skinuto s magicusa ovih dana...


--------------


NA RASKRŠĆU

Križ,
Iznad sela.

... Raspeti gleda
U me
(Krv mu curi s čela).

Ja sa strahom
Dodirnuh
Njegovu ranu.

I bi mi
Sasvim svejedno,
Na koju ću
Krenuti stranu.

Vinko Pavić



sa facebooka objavila ljiljana ozmec



--------------


Vrijeme je ponovnog rađanja! Sva priroda klija, pupa, lista, cvijeta, rađaju se novi naraštaji kukaca, ptica, naše fizičko tijelo se obnavlja, stare stanice se ubrzano zamjenjuju novima,……, a kruna svemu je blagdan Uskrsa.

I tako uvijek sve iznova, svako proljeće nas se podsjeća da upravo imamo priliku, u obnovljeno fizičko tijelo nastaniti i obnovljen duh, a sve poteškoće, krivnju, nedaće i nesreće, ostaviti iza nas.

I te kako osjećamo važnost ovog blagdana. I te kako smo svjesni da je to puno više od kolača, obojenih jaja, pince, janjetine i mlade kapule, pa čak i od crkvenih obreda.

Prije dva tisućljeća, u trenutku kada je čista i bezuvjetna ljubav zasjenila sva loša djela i sve loše misli, dat je naputak koji vrijedi za sva vremena, za svakog čovjeka, bez obzira na vjeru i uvjerenje, baš kao što je i onda jednako vrijedio za vojnika, razbojnika, apostola, za cijeli puk.

Svakome od nas se čini da ima sto potreba koje treba zadovoljiti, a sve se zapravo svodi na potrebu dijeljenja čiste i bezuvjetne ljubavi, jer naše se duše dodiruju, naši osjećaji se miješaju u jedan zajednički iz kojega svi zajedno blagujemo, čiji okus svi probamo. S toga, valja voljeti, nikada ne suditi, nego u trenucima ljutnje, gnjeva, kušnje, voljeti još više.

Budimo zahvalni i odlučimo biti ono što jesmo, iskra Božje ljubavi.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Ana Karlović

----------------------------------------

lp, boro

http://budan.blog.hr/




Post je objavljen 30.03.2013. u 08:17 sati.