Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negledajmetako

Marketing

(guilty) pleasures

the first one
the second one
this is the actual first one

najjaca stvar na svijetu
i jedna divna slikica

pocela sam ici na ffzg na madjarske jezicne vjezbe jer su najsavrsenije ikad. profa je ful zakon i smijesna i draga i sve.
ona moja sucksa na najjace. bas me pocela zivcirati u zadnje vrijeme.



zapravo sam nazivcirana svime u zadnje vrijeme. ne sad. sad je okej. vjerojatno zato kaj slusam taylor. helou. :D al tak mi je super. totalno trashy, tinejdzerski teksta, al ful... ful ulazi u uho.

bila sam u budimpesti pretprosli vikend. bilo je divno. dobro, osim vremena, vrijeme je bilo usrano isto kao i uvijek - snijeg pada sto povlaci kasnjenje vlaka minimalno sat vremena, vjetar puse sa svim strana - doslovno. da je kisa padala, bilo bi jos gore. al bez obzira na vrijeme, bilo je super. frendica s kojom sam isla... isuse.

ja ne znam jesam se ikad vise ismijala s nekim. zena je divna.

upoznale smo se u pecuhu i nekako... a, kliknule. ono, znate kak se s nekim ljudima poslije takvih stvari (ljetnih skola etc.) vise nikad ne cujete ni nista? e, pa, s njom se vidim ono... nonstop. :D i super nam je. cerekamo se na najjace, valjamo glupe fore, smijemo se madjarskom i svasta nesto. na njezine jezicne vjezbe idem :D njeni hungarolozi su isto super, bas ono.
u budimpesti smo bile kod dvije frendice, isto iz pecuha, koje su ostale na razmjeni citavu godinu. joj, blago njima. i ja bi isla u madjarsku negdje na razmjenu*. provele smo super vikend s njima, pricale madjarski vani, bedirale se oko toga kaj neke stvari nismo razumjele, slikale gluposti po budimpesti itd itd itd. divno <3


*skontala sam (naravno, tek nakon sto je rok prosao) da sam se ipak trebala prijavit za erasmus. prosla baba s kolacima.


cimerici estonki iz pecuha sam napisala pismo prije jedno tri tjedna i jos ga uvijek nisam poslala. pa zar to nije strasno? uvijek mislim kako cu sutra poslat, i nikako. a nije da mi je posta dve minute od stana. ili 10 od faksa. stravicno.
dogodila joj se tragedija nedavno, bas mi je bilo zao kad mi je rekla.


trebala bi joj poslat to pismo uskoro. najkasnije u utorak. i hocu. budem. moram. mislim da bi mogla nadopunit jos jednim papirom s nedavnijim datumom, da bas ne ispadnem ljencuga. :D




idem. tere õhtust :)))

Post je objavljen 30.03.2013. u 01:07 sati.