Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretninerijeka

Marketing

Na godišnjoj razini približno toliki ili upola manji iznos iz državnoga proračuna, pojedinačno, povuče za redovitu djelatnost čak 17 hrvatskih javnih instituta

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta skupa sa zakupom zgrade plaća nemali broj garaža i veliki parkirališni prostor na što se samo za zakup godišnje utroši više od 77 tisuća eura, ili gotovo 600 tisuća kuna. Netko će možda reći da je to sitan novac, ali za državu s tolikim vanjskim dugom, koji se povećava iz minute u minutu, svaka bi lipa trebala nešto značiti.
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta uselilo je o poslovni objekt PC MEPLING na Donjim Sveticama u vrijeme ministra Dragana Primorca jer im je bio preskup najam u zgradi na Trgu hrvatskih velikana, što je ovih dana učinilo Ministarstvo socijalne politike, a sprema se i Ministarstvo branitelja.
Zgrada na Donjim Sveticama bila je nova i pod garancijom pa su mnogi troškovi, osim investicijskog održavanja, bili zanemarivi. Danas, kad je zgradi isteklo jamstvo, troškovi života u njoj, koji padaju na račun Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, sve su veći nekretnine Rijeka.



Post je objavljen 29.03.2013. u 09:20 sati.