Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

O nesposobnosti ministrice kulture




O nesposobnosti ministrice kulture
Andreje Zlatar Violić
na ovome linku
piše Edo Popović.

U istome tekstu Popović se s pravom pita zašto je Vladimir Stojsavljević bio na lajpciškom sajmu knjiga.

Inače, nedavno je V.Stojsavljević gostovao u emisiji 'Knjiga ili život' u kojoj je na sramotan način relativizirao ekonomsku krizu i probleme koje imaju izdavači. Također, Stojsavljević se proslavio bezobraznim oduzimanjem riječi svome sugovorniku u emisiji.

Snimku te emisije možete pogledati ovdje


UPDATE (03.04.2013)

Inače, gospoda u Ministarstvu kulture svaki dan daju novi povod za zgražanje kulturi sklone javnosti - o novome povodu čitajte ovdje .

Zapravo, već poslije sramotnog nesnalaženja ministrice u aferi Živković (Smjenit ću ga! Ili ga ipak neću smijeniti?) bilo je vrijeme za ostavku ministrice, a sav svoj kredibilitet ona je izgubila nakon Pusićkinog patroniziranja (Ministrici moramo oprostiti nesnalaženje, ipak je ona tek odnedavno u politici) što je ministrica šutke pretrpjela, pokazavši se najobičnijim političkim apartčikom i poslušnikom.
Uostalom, ako je nesposobna ostvariti svoje ciljeve (povećanje proračuna za kulturu), a očito je nesposobna za to, neka da ostavku i nek' se prestane pravdati kako je u tome stopira ministar financija.

Zapravo, ministrica je sav svoj posao već obavila - po uzoru na svoje ministarske kolege iz HNS-a, na brojna dobro plaćena mjesta postavila je već svoje prijatelje i stranačke kolege/ice, pa slobodno može ministarsku fotelju napustiti...









Post je objavljen 30.03.2013. u 04:02 sati.