Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Izašao jubilarni 50. broj Vrgoračkih novina



U prodaji je jubilarni 50. broj Vrgoračkih novina – prvih novina Vrgoračke krajine. Na čak 40 stranica ovoga broja možete pročitati čitav niz vrlo informativnih i ekskluzivnih tekstova iz našega grada, a posebno smo se bavili i obljetnicom izlaska 50. broja prisjetivši se našeg dosadašnjeg rada.

Na prvom mjestu, donosimo vam veliki ekskluzivni intervju sa kandidatom za gradonačelnika Radom Bobancem. U intervjuu za naše novine Bobanac je komentirao rad gradske vlasti u mandatu koji polako ističe, a istaknuo je i najvažnije odrednice svoga programa ukoliko bude izabran za gradonačelnika.

U ovom broju možete naći najzanimljivije fotografije koje smo objavili u zadnjih pet godina, a povodom izlaska jubilarnog 50. broja organizirali smo i dječji likovni natječaj i nagradili prva tri najbolja malena umjetnika. Veći dio pristiglih radova možete pogledati u novinama. Prokomentirali smo uvođenje grobne naknade u našim mjesnim odborima, kao i gradonačelnikov prijedlog za imenovanje Ulice Nikole Šubića Zrinskog. Tu je i povijesni članak o mletačko-osmanlijskoj granici nakon Mira u Srijemskim Karlovcima 1699. godine.

Uz sve nabrojano, možete pročitati i čitav niz drugih vijesti iz našega kraja koje su se dogodile u ožujku.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u svim trgovinama Jukić, benzinskoj postaji Pivac i trgovini Ante.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb) i Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2). Na prodajnom mjestu u Zagrebu još radimo.

Post je objavljen 30.03.2013. u 11:50 sati.