Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/0svetojanskemazoretkinje0

Marketing

SVEČANOST POVODOM 15 GODINA RADA

********************************************************************************************************************************************


********************************************************************************************************************************************

Svetojanske mažorektinje osnovane su 5. travanja 1998.na inicijativu predsjednika Nikole Ivčeca. Udruga je na samom početku brojila 23 članice seniorskog sastava koje su već iste godine nastupile na smotri europskog prvenstva. Nakon toga juniorski sastav plasirao se na Europsko prvenstvo koje se održalo u Jastrebarskom i pred domaćom publikom ušle su u povijest europskog mažoret plesa.
Članice smo Hrvatskog mažoret saveza i Europske mažoret asocijacije. Natjećemo se na svim regionalnim u državnim prvenstvima. Od rezultata izdvajamo zlatnu medalju s europskog prvenstva u Francuskoj u kategoriji solo juniorke Antonija Godrijan te europsko srebro u kategoriji par seniorke Ines Dolanjski i Anita Celinšćak. Najzapaženiji uspijeh onaj je seniorske formacije na Europskom prevenstvu održanom 2011. godine kada smo osvojile brončanu medalju i još jednom uz prvi Zagreb drugi Vukovar pokazale da su Hrvatski timovi među vodećima na europskoj razini.
Djelujemo u 8 sastava redom dječji sastav, početnički juniorski b ic i kadetski b i c te natjecateljski kadetski, juniorski i seniorski sastav. Broje stotinjak članica (110).
Ponosno predstavljamo prekrasan Svetojanski kraj i grad Jastrebarsko.
Ove godine slavimo 15 godina rada. Naše djelovanje i rad prezentirat će na svečanosti koja će se održati 21.04.2013. u Princess centru s početkom u 17 sati u Jastrebarskom.

Dođite i uživajte u pregrštu plesa i lijepih uspomena koje smo pripremile za Vas.

S poštovanjem,
Vaše Svetojanske mažoretkinje


Post je objavljen 13.04.2013. u 08:00 sati.