Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svejeok

Marketing

Star wars, Avatar,pisanje dnevnika,harlem shake

Poprilično dug i čudan naslov, zar ne? Ali eto nisam se mogla odlučiti o čemu da pišem pa sam stavila sve. Počnimo sa star warsima.

STAR WARS
Prije nekoliko dana pogledala sam taj film, neznam točno koji dio, mislim 6., i jednostavno ne razumijem zašto je ovaj film toliki hit!!
Mislim likovi su odvratni, pogotovo neko čudo koje se zove Jabba. Na kraju sam navijala za Darth Vadera jer su on i njegova ''banda'' najuredniji na cijelom filmu. Snimke su užasne mislim kad je to uopće snimljeno, 1965.!!!!! Radnja dosadna, tek se kasnije malo zakomplicira. Ali sve jedno nije mi žao što sam ga pogledala jer bi o njemu slušala i na serijama, i na filmovima, pa sada barem znam o čemu je riječ.
AVATAR
Oh, kad se samo sjetim. Svi su hvalili, govorili predobar, i ja ga puna nade posudim i videoteci i sva uzbuđena upalim film. Cijela ta ukupna gnjavaža traje tri sata što je najduži film koji sam ikad pogledala. Možda da ga nisu toliko hvalili, bi mi se možda svidio, ali ja sam očekivala tko zna što. Pouka: Nikad ne očekujte previše, jer se razočarate. Osobno sam nekoliko puta to iskusila!
PISANJE DNEVNIKA
Svatko ga je barem jedanput pisao. Kod mene to ne bi dugo trajalo, ali moram priznat da sad kad ga čitam dobroooo se nasmijem. Savjet: pišite to pa kad za nekoliko godina to pročitate zabaviti ćete se. Ili,ako ne volite tradicionalno pisanje, učinite kao ja: PIŠITE BLOG!! Ili, ako niste ljubitelji ni jednog ni drugog, niste beznadan slučaj, nego samo kratko napišite lijepe stvari koje su vam dogodile tog dana. Raspoložit će vas!!!
HARLEM SHAKE
Sigurno ste vidjeli taj ludi ples za kojim je poludio cijeli svijet. Sve započinje sa kratkim uvodom, gdje jedna osoba (najčešće s kesom ili kutijom na glavi s rupama za oči) počne ludo plesati, a za nekoliko sekunda i drugi joj se priključe, i počinje luuuudiloooo.
Ako još to niste pogledali, pogledajte i nasmiješite se.


I eto stigli smo do kraja, nadam se da ste zabavili, a sada malo šale:

MOLIM LJUBIČASTU KRAVICU DA MI SE NE PRIBLIŽAVA, PROŠLI ME PUT GRUNULA U LOKVU


Byeeeeee!!!!!


Post je objavljen 26.03.2013. u 18:45 sati.