Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hspvg

Marketing

Članovi velikogoričke podružnice HSP-a na gradskim trgovima dijelili maslinove grančice! Građani se žalili na teško stanje u gradu i domovini...

Članovi naše podružnice na čelu s predsjednikom Lucijanom Maslaćem danas su izašli na gradske trgove te su na štandovima besplatno dijelili svojim sugrađanima maslinove grančice. Odaziv građana je bio velik, poglavito na Tržnom centru gdje su dečki morali obnavljati zalihe grančica.



Uz grančice, dečki su građanima nudili optimizam i lijepe želje u ovim preduskrsnim vremenima. Nažalost, to je sve što im u ovom trenutku mogu ponuditi. Kada bi sami građani , koji su vidno razočarani, prepoznali u našoj stranci onu istinsku snagu koja može ovaj grad i zemlju izvući iz gliba pljačke, korupcije i nemorala zasigurno bi svima nama vidici bili vedriji, a ne bi četveronoške puzali k vratima Europske unije, gladni i obespravljeni, bez trunke dostojanstva.

Zato, dragi naši sugrađani, ukoliko ne želite nikakve promjene u svome gradu i domovini, na skorim lokalnim izborima birajte i dalje one koji će vama bešćutno vladati i manipulirati, no ukoliko vam je DOSTA pljačke, korupcije i antihrvatstva tada imate samo jedan jedini izbor, stranku koja VOLI SVOJU ZEMLJU I SVOJ NAROD: HRVATSKU STRANKU PRAVA!

Na slici, dolje: plakat podružnice pod kojim je održana ova akcija







Post je objavljen 23.03.2013. u 14:13 sati.