Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mosor2

Marketing

Mosor2, you sexy MF!

Već duže vremena nema me među vama, ali opravdano i s valjanim razlogom. U međuvremenu su se kod mene desile neke promjene, kojima se valjalo prilagoditi. Kakve su to promjene moguće u životu lika od skoro pet banki, muža i oca troje djece, pitate me vi brižni. Da nisi dobio otkaz? Da se nisi razbolio?

Ma ne, sve je u redu, hvala na pitanju. Razlog je sasvim druge prirode. Kažu da u toj famoznoj srednjoj dobi muškarci polude, kupe bijesno auto, počnu svirati električnu gitaru, ili nađu ljubavnicu. Ukratko: ovdje je u pitanju ovo posljednje.

Ljubav je ipak ljubav. Što reći, u posljednjih godinu dana sam u vezi s jednom seksi studenticom medicine.



Priznat ćete: to je sasvim solidna promjena u životu - s brojnim posljedicama. Nekim dobrim, a nekim i ne. Prva posljedica: definitivno poboljšanje u, hm, emocionalnom smislu. Druga posljedica: jebi ga, žena me ostavila i otišla u Zagreb. Treća, donekle nezgodna posljedica: izgubio sam skrbništvo nad djecom.

Pitat ćete: isplati li se sve to? Zapravo, ne žalim se. Reorganizirao sam život i posvetio se prioritetima. Na neki način me sve skupa i pomladilo.

Dragi Lastane, draga Saveta, dragi Blože - što vi mislite o svemu? Isplati li se? Vrijedi li truda? Bi li vi htjeli? Kad bi mogli...



Post je objavljen 29.03.2013. u 07:25 sati.