Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma

Marketing

Papa Franjo u Novom svjetskom poredku


 photo HABEMUSPAPAMFRANCESKO_zps0c7b43d5.jpg

U prošlom postu je bilo riječi o izboru novog pape, uz nadu da neće biti po ukusu upravitelja Novog svjetskog poredka, odnosno da neće tako reformirati katoličku Crkvu da postane instrument za izrugivanje kršćanstvu i vjeri u Boga po ukusu neoliberalnih fašista, i srećom, imamo papu koji je sušta suprotnost željama borbenih ateista i svjetske mafije na liberalnom Zapadu.

Iz pandorine kutije Novog svjetskog poredka iskočili su do sada anti-beby pilula (usput rečeno, objavljen je strašan podatak da je u Kini u posljednjih 30 godina izvršeno preko 300 milijuna abortusa odnosno ubijeno toliko ljudskih duša, što će Kineze stajati bliske budućnosti, i zbog čega već sada imaju velikih problema sa zdravljem i potomstvom), zatim, protu-Božija tehnologija modifikacije gena i genetski modificirani organizmi (GMO), homoseksualni 'brakovi' i AIDS, i raznorazne laboratorijske epidemije virusa, zatim, Svjetska financijsko-gospodarska kriza iz 1929. i 2008. godine, i kriza u euro-zoni (po najnovijem „rješenju“ Europske komisije EU se štedišama u grčkom dijelu Cipra s računa u bankama automatski skida „harač“ za ublažavanje financijske krize i sanaciju posrnulih banaka), zatim, oba svjetska rata, velikosrpska agresija za vrijeme raspada Jugoslavije, revolucije u Sjevernoj Africi od 2011. godine naovamo, '11. rujan' (9/11) i napadi na Irak, Afganistan, Libiju, i Siriju, i drugi geo-politički projekti poput čipiranja ljudi, seksualizacije djece, organizirane pedofilije i prostitucije, feminističkog pokreta i dr., sve projekti stvoreni u zločinačkim umovima najbogatijeg sloja čovječanstva koji se sastoji od financijska svjetske elite (vlasnika banaka i naftnih, farmaceutskih tvrtki i vojno-industrijskog kompleksa) koji pak čine samo 1 posto svjetskog stanovništva, a upravljaju sa 95 posto prirodnih resursa i profita, kontroliraju svjetsku trgovinu, uključujući i trgovinu opojnim sredstvima tipa kokaina i heroina, većinu svjetskih naftnih rezervi, i gotovo sve zapadne nacionalne države koje su ujedinili u sjevernoameričku i zapadnoeuropsku uniju, povezane Sjevernoatlantskim paktom NATO koji čuva osvojeno, i osvaja novoosvojena područja koja zovu „regijama“ svijeta, a ljude „izjedlicama“ čiji broj treba smanjiti za koju milijardu, najbolje kroz atomske ratove i epidemije s ubitačnim virusima kad već protu-Božija politika abortusa nije dovela do smanjena broja stanovnika na Zemlji.

Oni, pravi urotnici i zločinci, Crna ruka liberalnog Zapada, su tvorci onog što danas znamo kao „globalizam“. To su oni isti koji su bili uključeni u urotu protiv predsjednika Kennedya.

Oni, borbeni ateisti, urotnici i zločinci, i ratni profiteri, instrumentaliziraju vladu Sjedinjenih Američkih Država i Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije, NATO i UN, koje su upregnuli posljednjih desetljeća i u biti posljednje stoljeće za svoje interese, a sve je počelo tako što su se najsnažniji privatni bankari s Wall Streeta tajno udružili 1913. godine, i proveli planiranu urotu protiv američkog naroda, kojeg su poveli od slobode do fašizma, i kojemu su pokrali njegov novac, stvorivši privatnu banku Sustav federalnih rezervi koja kreditira američku vladu i čini je ovisnom, dok kredite s lihvarskim kamatama vraća američki narod kroz protuustavni porez na dohodak, i dobivši političkom korupcijom ovlast nad tiskanjem valute dolar. Uz pomoć privatnog tiska i televizije, nametnuli su posljednjih 100 godina svoje mišljenje, te i nadalje vrše propagandu u korist ostvarenja potpune dominacije nad Zapadom, i nad cijelim svijetom. Ego-manijaci iz svijeta privatnog međunarodnog bankarstva, koji vuku konce iza političkih kulisa, poput biblijskih skakavaca haraju svijetom, i svakodnevno smišljaju umobolne pakosti, revolucije i ratove, a u svemu su materijalizam i ovozemaljski užitak pretpostavili Bogu.

Međutim, sad je svemu tome došao kraj s novim papom Franjom koji je uzeo ime po kršćanskom svecu Franji Asiškom koji je od Boga bio dobio zapovjed da obnovi Njegovu Crkvu, izgrađena na „stijeni“ (svetom Petru, Isusovom Apostolu). Ništa drugo neće papa Franjo raditi nego obnavljati Crkvu, a da bi to mogao, neka ga blagoslovi Bog, i molimo se za papu Francisca Franju.

Nova politika novoga pape Franje poremetit će sve odnose i u Hrvatskoj, i zabiti klin slugama globalizma - bivšim komunistima (titoistima) i njihovim zlodjelima i pakostima koja su počinili od hrvatske nezavisnosti naovamo, od nanošenja štete našoj krvlju izborenoj nezavisnosti i slobodi, i hrvatskoj državi, pa do krivotvorenja povijesti, te preko kriminalne pretvorbe i privatizacije odnosno milenijske pljačke hrvatskog narodnog gospodarstva, i uništenja suvereniteta kroz političku korupciju vladajućih bivših komunista/titoista i udbaša, od 30. svibnja 1990. naovamo.

Naime, papa Franjo je kao kardinal nadbiskupije u Buenos Airesu, Monsignore Jorge Mario Bergoglio, glavnom gradu Argentine u Južnoj Americi, koji ima 15 milijuna stanovnika, vodio rat protiv globalizma koji je nakon završetka vojne diktature zapljusnuo njegovu domovinu. Tako sada kao papa ima solidno iskustvo u svom poslu i poslanju.

Sve vojne diktature u Latinskoj Americi, tako i u Argentini, i vlast ekstremne desnice i desničarskih režima, predstavljale su državne i vojne udare u organizaciji središnje tajne službe Sjedinjenih Američkih Država (C.I.A.) i uz blagoslov američke vlade i po instrukcijama State Departmenta, ali s konačnim ciljem stvaranja profita za jednog jedinog čovjeka koji drma Amerikom, Rockefellerom, odnosno za jednog od njegovih sinova koji je za „upravu“ dobio od svog tatice Srednju i Južnu Ameriku, tako i Argentinu, u kojoj strane kompanije zajedno s bankama s Wall Streeta pljačkaju prirodne resurse, i u kojoj plasiraju svoje umobolne izume poput genetski modificiranih organizama; tako je zaražena i argentinska soja koja pored govedine spada u najveći izvozni proizvod ove zemlje pod stijegom sunca. Na isti način kao u Argentini je bankarski lobby s Wall Streeta srušio demokratski izabranu vlast u Chileu, gdje je vojska 11. rujna 1973. s vlasti skinula demokratski izabranog predsjednika zemlje, Allendea, ljevičara koji je na dobrobit naroda nacionalizirao privatne banke, što mu je bila smrtna presuda.

Nakon rušenja vojnih režima u narodnom buntu, diktaturu i režim vojne junte je u južnoameričkim zemljama zamijenila demokracija, tako da je koncem osamdesetih godina 20. st. nastao problem za lihvare s Wall Streeta, jer je vlast naroda najopasnija za neoliberalne fašiste, ali s vremenom su naivni demokratski čelnici latinske Amerike potkopali svoje zemlje političkom korupcijom, i Wall Street se na južnoamerički kontinent vratio na mala vrata, izazvavši u prvom desetljeću 21. st. neviđenu ekonomsku krizu u Argentini gdje su propali poduzetnici i radnici bačeni na ulicu, te su opljačkani štediše privatnih banaka koje su propale, a njihovo je mjesto zauzeo MMF, Svjetska banka, i privatne banke s Wall Streeta. Uz to su međunarodni bankari sa sobom donijeli i svoju pandorinu kutiju, i Argentinu pretvorili u zemlju zaraženu genetski modificiranim organizmima, te ovu katoličku zemlju učinili „Sodomom i Gomorom“, odnosno uveli homoseksualne „brakove“ na koje je pristala argentinska predsjednica Kirchner protiv koje je kardinal Bergoglio vodio svjetonazorski rat, kao što to u Hrvatskoj vodi kardinal Bozanić protiv Jovanovića i Zorana Milanovića (SDP) i koalicije bivših komunista koja ima podršku udbaša. No, za razliku od Argentine u čijem političkom životu postoji demokratska oporba, tako i realna nada u mirni pozitivni prevrat i revoluciju odozgo, u Hrvatskoj vladajući eks-komunisti nemaju oporbu, jer saborsku oporbu čine također bivši komunisti (HDZ i Hrvatski laburist i HDSSB). Kad se realno gleda, Hrvatska je u najtežem položaju, jer jedina oporba u zemlji jest katolička Crkva, a i ona samo uvjetno, jer od hrvatske neovisnosti paktira s drugom frakcijom bivših komunista koji su se okupljali oko Franje Tuđmana i Milana Bandića, i na neki način je od režima eks-komunista bila podmićena, tako da je trula iznutra, s mnoštvo crvljivih jabuka kraj još uvijek i hvala Bogu zdravih jabuka, ali neposlušna Crkva u Hrvata nije prošla lustraciju i čišćenje iznutra, kako je bio naredio papa Benedikt XVI, no papa Franjo bi taj problem mogao ubrzo riješiti, jer njegova materijalna skromnost učinit će nužno skromnom i našu Crkvu, i srušiti je s pijedestala oholosti, te je vratiti među vjernički narod gdje joj je bila mjesto u vrijeme kardinala Alojzija Stepinca i Franje Kuharića.

Šteta što je prije reda preminuo veliki borac protiv globalizma, vencuelanski predsjednik Hugo Chavez, koji je kao ljevičar (socijalist) učinio puno dobroga svojoj zemlji, istrgnuvši je iz ralja Wall Streeta i međunarodnih bankara, nacionalizirajući imovinu međunarodnih bankara u Venecueli, odnosno naftna i plinska polja, i dr., koja pripadaju narodu. Ujedno je kao ljevičar primjer patriota, i zaštitnika nacionalnih interesa, nepotkupljiv, koji je Amerikancima pokazao zube, i k tome slao tankere s naftom u siromašne dijelove grada New Yorka među afro-američku i hispano-američku sirotinju da se zimi ne smrzne, Bushu i Obami ispred nosa, i, da ne zaboravimo, na referendumu dao je donijeti venecuelanski ustav, kao što je svoju vlast dao provjeravati također na referendumu, i na višestranačkim izborima, i nije uništio konzervativnu oporbenu desnicu i njezine medije, nego ih je tolerirao, za razliku od domaćih ljevičara u Hrvatskoj koji su sluge krupnog kapitala liberalnog Zapada, i potrčkala međunarodnih bankara i Međunarodnog monetarnog fonda, koji su Hrvatsku narodnu banku učinili servisom međunarodnih bankara.

Domaći vladajući ljevičari s ljevice i ekstremne ljevice, znani kao titoisti, s patriotizmom nemaju ništa zajedničko, naprotiv, pljuju po svojoj zemlji i narodu za koji tvrde da je bio u „građanskom ratu“, a ne žrtva velikosrpske agresije, i pljačkaju svoju vlastitu zemlju, lažu da se bore protiv političke korupcije već selektivno upiru prst u kradljivce kokošinjca dok veliki lopovi s plijenom šeću usred bijela dana, ali zato sirotinju koja ne može otplaćivati kredite s lihvarskim kamata stranih banaka u Hrvatskoj izbacuju na ulicu, uz policijske pendreke i medijsku propagandu kako nam je iz dana u dan navodno sve bolje, što osjećamo, dakle, na vlastitoj koži.

Samo sluge krupnog kapitala povećavaju porez PDV s 22 na 25 posto, umjesto da ga snize na tri posto.

Sramotni ministar obrazovanja se ruga Crkvi, vrijeđajući je da je navodno iz srednjeg vijeka, a on i vlada njegovog slučajnog šefa je uvela porez koji je za 250% viši nego što je iznosila srednjovjekovna feudalna tlaka i crkveni porez „desetina“.

Domaći ljevičari se kao „dobre sluge loših stranih gospodara“ utrkuju tko će se strancima više uvuć u zadnjicu, i tako „zaboravljaju“ da u Europskom parlamentu imaju pravo govore držati na hrvatskom jeziku, ali pričaju na engleskom, da ih ceo svet razume – pipl mast trust as!

To je sramotna ljevica koju treba što prije smijenit, jer što će Hrvatskoj takva ljevica koja u povijesti Hrvata nikada ništa dobro nije napravila u korist naroda, nego naprotiv, izvršila je genocid nad hrvatskim političkim narodom (1945.), i paktirala s velikosrpskim fašistima (četnicima) i komunistima. To je jedna sramotna ljevica koja štiti udbaše od uhićenja i procesuiranja, čak i kad se ove ubojice nalaze na Interpolovoj tjeralici. To je jedna prokleta ljevica koja sudi hrvatskim braniteljima, ali koja mora završiti na smetlištu povijesti! To je jedna perfidna ljevica koja uvodi srpsku ćirilicu u Vukovar gdje su četnici klali Hrvate, ubijali ratne zarobljenike i ranjenike, i silovali žene, rušeći sve pred sobom. To je jedna koalicija nečasnih, i pokvarenih licemjera, koji imaju drskosti se pozivati na poštivanje Ustava, a inače gaze hrvatski Ustav kad god im odgovara. To je jedna prljava ljevica koja polaže vijence na grobove velikosrpskog agresora i četnika u genocidnoj tzv. Republici Srpskoj, i koja glumi da joj je stalo do srpske nacionalne manjine i do homoseksualaca, dok sve što radi, čini samo i isključivo po diktatu Bruxellesa, kao što je sve do jučer slinila pred svojim gospodarima u Beogradu kojima je lizala pete. To je jedna ljevica koja ima svog Zdravka Mamića da može temu s gospodarske krize i pola milijuna nezaposlenih, te sustavnu propast hrvatskih tvrtki i socijalnog siromaštva većine stanovnika skrenuti na „hrvatski nacionalizam i crnokošuljaše“ i navodnu mržnju Hrvata prema Srbima. To je ta lažljiva ljevica koja izmišlja takve nepostojeće probleme, da bi sebi spasila svoju privilegiranu zadnjicu, i još više se obogatila i plivala u šampanjcu, poručujući narodu, da ako nema za kruh, neka jede kolače! To je ta jadna, anti-humanistička i protunarodna ljevica crvene buržoazije, koja svog brata blizanca ima u partiji HDZ. Bivši komunisti su umjesto službi patrije ostali ordinarni lakeji partije. To je ta naša ljevica koja se dogovorno podijelila na lažnu desnicu i na ljevicu, na HDZ i SDP, sa svojim pomoćnim i uslužnim strankama s kojima stvaraju naoko suprotstavljene koalicije. Koalicija je u hrvatskoj povijesti oduvijek predstavljala veliko zlo.

Domaća ljevica ne bi mogla postojati nakon pada Berlinskog zida da međunarodni bankari nisu startali novi val političkog globalizma, i u uvjetima globalizacije svijeta se ta i takva povijesno istrošena ljevica stavila globalistima na raspolaganje, koji su njihove usluge objeručke prihvatili, a posljedica tog pakta jest, da je ljevica izdala sve nacionalne interese i rasprodala hrvatsko narodno gospodarstvo, tako da je narod ostao s gaćama na štapu, što je Božji blagoslov za Hvate da konačno progledaju, i zbace jaram sa svojih leđa – kako im je poručio onaj pravi Otac domovine – Ante Starčević, čije su ideje danas aktualne više nego ikad, čak izgleda kao da su unaprijed kreirane za uvjete globalizma.

Novi val globalizma su urotnici startali 11. rujna 201. godine kada je izveden podmukli napad pod Lažnim stijegom na Twinse u gradu New Yorku odnosno na Manhattanu, i na Pentagon u Washingtonu, nakon čega su ubojice predsjednika Kenendya, najvećeg borca protiv globalizma i čuvara svjetskog mira, stvorili povod da instrumentalizirane oružane snage Sjedinjenih Američkih Država rašire po cijelom svijetu gdje ima svjetskih rezervi nafte i plina.

 photo UdarnaTwinseod11rujna2001_zpsc8f00a88.jpg

 photo PrascaroninanakonudaranaTwinse_zps76bdf19e.jpg

Godine 2012. je preminula kraljica disco-glazbe sedamdesetih godina, Donna Summer, koja je živjela blizu Twinsa, ali malo tko je zapazio njezinu tvrdnju, da je žrtva kancerogene prašine od 9/11, što je i bio uzrokom njezine prerane smrti. Njezine ubojice su u međuvremenu dobili još više državnih odličja i priznanja, kao i još više novca. Vlasnik Twinsa dobio je u međuvremenu odštetu u visini od preko pet milijardi dolara. Imao je sreću da je oba nebodera osigurao dva tjedna prije udara putničkih zrakoplova upravo protiv udara velikih putničkih zrakoplova. Bushova vlada je, inače, nadležnoj državnoj agenciji naredila da atmosferu iznad grada New Yorka proglasi 48 sati nakon udara u Twinse „čistom i zdravom“, kako bi burza na Wall Streetu mogla odmah biti otvorena, jer – vrijeme je novac, zar ne.

 photo DiscoQueenDonnaSummer_zps9563d447.jpg

Državno povjerenstvo koje je istraživalo uzroke o napadu od '11. rujna', i koje je naravno sve krivotvorilo i cenzuriralo što se moglo u svezi toga cenzurirat i krivotvorit, kao svojedobno činjenice koje je zataškala i krivotvorila Warrenova komisija u svezi ubojstva predsjednika Kennedya, samo što na čelu povjerenstva o '11. runju' nije bio (korumpirani) predsjednik Vrhovnog suda, nego glavom i bradom Henry Kissinger, potrčkalo urotnika nad urotnicima, tip koji je raspaljivao ratove i dobivao Nobelovu nagradu za mir. Pogledajmo samo ove simpatične i lijepe ljude koji su profitirali od 9/11, i usporedimo ih s ružnom Donom Summer kojoj je uskraćeno pravo na daljnji ovozemaljski život, i onda se zapitajte, želite li i vi biti pokojnici prije reda, ili radije smijeniti korumpirane pokvarene političare u svojoj zemlji i iste takve dužnosnike i birokrate poslati na smetlište povijesti.

 photo HenryKissinger_zps46252d05.jpg

 photo VlasnikTwinsaLarrySilverstein_zpse6039ebf.jpg

Na kraju samo jedan podatak koji plijeni pažnju, jer demantira ideologe Novog svjetskog poredka koji tvrde da na svijetu postoje ograničene količine nafte (kako bi mogli cijenu nafte odnosno goriva za motore s unutarnjim izgaranjem dizati u nebo), a radi se o dvije činjenice:

Istraživač povijesti geo-politike, Willima F Engdahl iz Texasa, koji živi u egzilu u Njemačkoj, u svojoj najnovijoj knjizi „Mitovi, laži i ratovi za naftu“ dokazuje da monopol na naftu u svijetu imaju četiri anglo-američke naftne tvrtke kojima taj monopol osigurava moć u lobbyranju u centrima moći poput Washingtona i Londona, odnosno utjecanja na vanjsku politiku, i da je laž tvrdnja vlasnika naftnih tvrtki i njihovih plaćenih filozofa i ideologa, da nafte ima samo u ograničenim količinama. Prošle godine je, naime, počela velika eksploatacija nafte u saveznoj državi Sjevernoj Dakoti koje će S.A.D. učiniti neovisnim od uvoza arapske nafte, i gdje će se proizvoditi više nafte po barelu nego u Kraljevini Saudijskoj Arabiji otkuda se najviše nafte uvozi u S.A.D. Izvan monopola na naftu nalazi se Rusija, Iran i Venecuela, te Kina, koje proizvode zajedno više nafte nego cijeli arapski svijet zajedno s međunarodnim bankarima, ujedno vlasnicima anglo-američkih privatnih naftnih tvrtki i rafinerija.


CBK





Post je objavljen 19.03.2013. u 09:51 sati.