Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inasplayground

Marketing

Razmišljanja prije spavanja

Prošao je još jedan tjedan. Ovaj mi nije bio jedan od najboljih iako kad malo razmislim ništa posebno strašno se nije dogodilo. Vikend je bio lijep. Jučer sam bila u Westgate-u. Nisam si baš nešto previše kupila. Samo jednu haljinicu. Ali uživala sam u danu. Navečer sam bila kod dečka. Gledali smo "Skitnicu i damu" i nismo odgledali do kraja jer smo zaspali. Danas sam dva puta ručala. Dečkova mama me pozvala na ručak i nekako sam pristala na to prije nekoliko dana, a zaboravila sam da moj tata danas ide na poslovni put i da ga neće biti cijeli tjedan i mama ide s njim. Tako da kad je mama jučer rekla da se vidimo danas na ručku, nisam tome mogla reći ne, a nisam mogla ni otkazati onaj drugi ručak. Ručala sam u pola 2 i ručala sam u pola 4. Jedan ručak je bio juha, svinjetina, mlinci i zelena salata, a drugi piletina, kroketi, umak od gljiva i zelje salata. Sva sreća da ja stvarno mogu pojesti. :D

Večeras sam išla u "Dom kulture" gledati film "Zagonetni dječak". Nedavno smo pogledali "Koko i duhovi" pa onda kako je ovo bilo danas, eto otišli smo. Tu kod nas se tako rijetko nešto događa da me čak i "Zagonetni dječak" zove na izlazak. Nadam se da će jednom otvoriti i kino. Već nekoliko godina ga nema. Nije da nam je Zagreb baš jako daleko, ali stvarno imamo hrpu kafića i ništa drugo. Što se filma tiče, ne znam što bih rekla. Nije loš. Za djecu je vjerojatno super. Meni su priče nekako šuplje. Dok sam bila mala Kušanove knjige su mi bile zanimljive. Sad se pitam da li je samo film toliko lošiji ili sam ja toliko odraslija. S obzirom da su glavni glumci djeca, zapravo je film dosta dobar.

Shvatila sam da mi je to što me život "natjerao" da se vratim u ovaj moj mali grad i ponovno živim doma zapravo uzrokovalo da nađem ljubav svog života i zbližim se s obitelji. Čudno je kako pola života planiram jedno, a onda se dogodi nešto sasvim drugo i ispadne baš kako treba.

Post je objavljen 17.03.2013. u 21:28 sati.