Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

ZAŠTO JE UVIJEK SVE SAMO SJEĆANJE?


Image and video hosting by TinyPic
slika: digital artist

iz 1. zbirke "SJENA DUŠE", napisano 2005., objavljeno: Kategorizacija: Poezija::>Ostalo || Datum objave na PM: 25/07/2005[1] na portalu PISAĆA MAŠINA

http://www.cip.hr/pm/tekst.php?poezijaPage=52&user_id=545&film_id=6088

i 20.03.2008. u 19:04 | na portalu iskrica-weblog pod naslovom "Davne priče":

http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=232056

Sve je tako prolazno...i ovaj tren koji je sad, bit će prošlost za sekundu... i ovaj dan, tako lijep, sutra će biti tek prošli dan, neka subota, malo oblačna, malo sunčana u zoru ovog ranog proljeća.

Prolazi stvarno svaki trenutak, svaka kap vode isparava na suncu i svaka duša je sve bliže nekoj svojoj konačnosti.

Most daleke glazbe dolazi do mene, kroz staklene riječi pokušavam se sjetiti rotacije prošlih trenutaka između nas, a ostali su u sjećanju.

Zašto je sve uvijek samo sjećanje?

Prolaznost nezaustavljivo uzima svoje, iako su drugi spremni točiti vodu u pijesak, nadajući se da tako pune neko svoje podzemno jezero kao rezervoar za buduće sušne dane.

Za ovaj dan izmišljene su ove riječi, kažu da znam kako u galaksiji postoji još jedna duša poput mene, koja je svjesna, da nema podzemnog jezera, jer je sve…. prolazno.


Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem

ISBN 978-953-7673-60-4

Sva autorska prava pridržana.

Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


"I'm an undying mystery.

Even if I share pieces of my thoughts, you'll never be able to guess my next move because I do everything in silence." ~ Unknown AuthorPost je objavljen 18.02.2016. u 17:01 sati.