Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oska

Marketing

KRISTIJAN -KIKI-DIVOVIĆ-osnivač grupe za pomoć studentima.



Danas je bilo kome teško pronaći posao, pa čak i mladima sa fakultetskom diplomom. Odlučni da sami uzmu stvar u svoje ruke, mladi se sve češće organiziraju i pokušavaju pokrenuti svoje tvrtke, a nerijetko stvore i organizacije koje pomažu drugima da ostvare svoje snove.


Poštovani posjetioci bloga kako što ste i sami mogli primjetiti u zadnje vrijeme dosta naših Paklarčana pojavilo se u hrvatskim medijima,kao sportaši,navijači,poljoprivrednici,veterani domovinskoga rata u dr.
U emisiji -Dobro jutro hrvatska- (14.03.2023)jedan od gostiju bio je i Kristijan Divović-Kiki (sin Ivice-Šiše i Dragice) uspješan student na filozofsko teološkome -fakultetu u Zagrebu.
U razgovoru sa svojim kolegama studentima došli su na ideju kako pomoči studentima da u ovim kriznim vremenima poprave svoj buđet.
Osnovali su grupu studentske usluge.
I dok se političari bore za fotelje i za svoje članive obitelji,evo lijepoga primjera kako se može pronaći bar nekki posao.
Ideja je dobro prihvačena i sve više studenata se pridružuje grupi.
A kako ima i dosta studenata uz srednje bosne u Zagrebu evo prilike da zarade neku kunu i olakšaju sebi a i roditeljima školovanje.
A kako je Kiki uvijek spreman da pomogne slobodno se prijavite u grupu.
Kikiju čestitamo na super ideji.



A PRILOG IZ EMISIJE DOBRO JUTRO HRVATSKA MOŠETE VIDJETI NA DOLE NAVEDENOME LINKU.

http://djh.hrt.hr/component/content/article/467-emisija/dnevne-najave-23/7447-moguca-rjesenja-nezaposlenosti-mladih

Post je objavljen 14.03.2013. u 21:06 sati.