Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Traži se model kojom će kontrolirati pravaše!!!!!??????

Poremećaji na pravaškoj sceni su svakodnevni i mijenjaju se iz sata u sat!
Naime, HDZ traži model upravljanja i kako ih ujediniti te takve birače sprovesti u konaćnici k sebi.

Svaka županija ima svog agenta(il više njih) koji radi na tom planu a plan je:

- skupiti sve na hrpu i napraviti "pravaški blok" te na čelo tog bloka staviti "svoje ljude"!

Nakon što su kreatori shvatili da pravaši neće ići za Ružom Tomašić i da su tu varijantu iscrpili ostale su im još 3 pravaške grupacije.

HSP,stari i jedini s pravim imenom u većem djelu kontroliraju prohadezeovci koji brumaju prave pravaše o njihovoj neslozi sa matičnom strankom na koju su kao ljuti. To je vodeća grupacija koja ima zadatak stavit sve na skup.

Tu je HČSP o kojem sam i do sad pisao, stranka zadužena za "ustašovanje" a ja ih od milja zovem "hadezeove ustaše" il "tuđmanovi desničari"!!

I treća stranka, Autohtoni HSP koju od milja zovem "stranka pravaškog mira" il "pravaška oaza mira"!
Ta stranka je po svima najmanja i baš zato je najčasnija.

Politički poremećaj se događa ukoliko se sve ove stranke ne slože te ukoliko A-HSP može izići sam na izbore!

Zašto?

Sad traju obećanja za "svepravaški blok" i hlade se pravaške glave s tim obećanjem da će svi ići skupa.
Naime, u datom trenutku pred samu ultimu raskinut će se koalicije jer HDZ smatra da bi HSP AS i HSP bili sasvim dovoljni za pravaški blok a da ostali ne mogu ni izić na izbore.

Što treba raditi?

Čekati i pripremati se za izbore kao da će svak izići samostalno (što HDZ-u ne odgovara) i usput dogovarati ukoliko se to može postić na način da u ovom slučaju bilo koji pravaš bude u bilo kojoj varijanti za ulazak u predstavničko tijelo.

Kreatori ove igre i tu spremaju zamku.Naime, svako ulazno mjesto će osigurati potpisanim ugovorom sa privatnom mjenicom koja jamči da osoba B neće izigrati HDZ poslije izbora!

Fiktivno će se složiti priča da ide "pravaški blok" al na bloku hadezejci il njihovi agenti tj.poklopljeni ljudi.

Sve u svemu,pravaša je uvjek bilo malo a sad ih u poziciji dužnosnika u većini stranaka ima malo il manjina kao BiH Hrvati mogu donosit odluke!

Poslije svega ispričavam se svim pravašima iz bilo koje stranke ako sam ih povrijedio pišući brutalnu istinu a ne spominjujući njihove partijske šefove s kojima ću se obračunati u izbornoj kampanji ako ne dogovorimo PRAVI "PRAVAŠKI BLOK" nas pravaša il minimalno da se dopusti pravaško preživljavanje što je konačni cilj!

U mojoj županiji sigurno kao izvorni pravaš i dragovoljac HOS-a neću dozvoliti pozicioniranje osnivačima i agentima HDZ-a ispred sebe i to ne zbog funkcije koliko zbog MENTALNE HIGIJENE!!!!!!!!

Pravaški pozdrav!!!!!!!!!



Post je objavljen 13.03.2013. u 18:09 sati.