Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koreja

Marketing

Anomaly Korea


Jučer i danas igrao sam igru za andorid sustave (ima i za iPhone) pod nazivom 'Anomaly Korea'. To je nastavak igre 'Anomaly Warzone Earth', a sprema se i 'Anomaly 2'. Radi se o akcijskoj ratnoj igri u kojoj igrač upravlja ratnim oklopnim vozilima protiv neprijatelja iz svemira koji su okupirali Koreju i postavili tu svoje topove i bojne tornjeve. Cilj igre je uništiti sve neprijatelje. Vozila na raspolaganju su raznovrsna, kao i mogućnosti napada, ali su resursi oganičeni i nije tako lako proći igru, čak niti na najlakšoj razini na kojoj sam ja igrao. Posljednja borba mi je bila najteža.

Igra ima 12 misija, a svaka misija je drugačija i traži novu taktiku. Volio bih više jednoličnijih misija jer ovako se sve prebrzo mijenja i ne stignem uživati u igranju, ali srećom uvijek na bolje i dodajući novu dozu napetosti i neizvjesnosti. Igra sadrži iteške 'art of war' misije od kojih sam nakon dva bezuspješna pokušaja odustao. Također, kad mi je baterija na mobitelu došla do kraja i uključio sam punjač, igra je brže trošila bateriju nego što se mobitel mogao puniti pa se ugasila usred teške misije. Ipak, i to je dobro, mogao sam nastaviti od posljednjeg snimljenog checkpointa.


Igra je preporučljiva utoliko što tjera na igranje do kraja i jedva sam je uspio pustiti iz ruku, a igrivost se odražava na više načina: postavljajem rute kretanja, biranjem oklopnih vozila, kupnjom i nadogradnjom istih te korištenjem posebnih napada - a sve to samo obogaćuje ono osnovno, doći do neprijateljskog tornja i sravniti ga sa zemljom i spasivši Koreju spasiti i cijeli svijet. Grafika igre je također odlična: tu je čak i kratka kvalitetna animacija. Područje gledanja se gleda iz ptičje perspetive, ali je moguće i zumirati akciju, no tada je teže igrati. Sve u svemu, uzbudljiva, zarazna i atraktivna igra. Premda mi je drago što sam ju dovršio i neće mi više uzimati slobodno vrijeme, volio bih da je imala i više od svojih 12 misija.



Post je objavljen 09.03.2013. u 20:02 sati.