Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/khalla

Marketing

Dođi i uzmi me ...

Oduvijek sam mrzila kategorizirati, generalizirati, trpati ljude u iste vreće, dijeliti ih po bojama, mirisima i okusima.... Sve su žene kurve, svi su muškarci svinje. Žene traže ljubav, muškarci seks, po mogućnosti za jednu noć, s potenciranjem zaborava svih činjeničnih podataka vezanih za tu proteklu noć,...

...uključujući ime, prezime i naravno broj telefona od dotične dame.

Nadobudni, kakvi jesu jutro poslije krmeljavih očiju, nagelane kose, organiziraju extra-hitan sastanak sa ostatkom čopora lokalnih samoprozvanih frajera, pokušavajući do najsitnijih detalja opisati, analizirati, predočiti i pojasniti sve poze koje bi se i Kama-Sutra postidjela, a koje su on i dotična bez imena i prezimena (sa ipak pohranjenim brojem telefona pod nazivom „mala vatrena“ za buduće možebitne situacije i događaje) izvodili proteklu noć. Slijedi čoporativno curenje slina na usta, samo pokoje nebulozno potpitanje i ogromna količina divljenja.

A dotična Bezimena, to isto jutro pohranjuje novo ime „Moja bubav“ na mjesto br. 4 svog telefonskog imenika, utipkava ga na istu tu lokaciju za brzo biranje. Organizira kokošinjak sa dodatne tri najnovije frendice (uključujući i tri stare, ukupno sedam kokoški na istom mjestu uffff). Analiziranje protekle noći počinje njegovim nježnim šapatima, dodirima, najboljim french-kiss ikada... U zraku lebdi zavidna količina ljubomore. Voli ga. Nakon sastanka organizira se skupno obilaženje svih salona vjenčanica u okolnoj blizini.

Generalno gledajući postoje Bezimene i frajeri s malim „f“. On je za jednu noć. Ona za vječnost. On je za seks. Ona za ljubav. On je za sebe. Ona je za njega.
Ovakva kategoriziranja, generaliziranja, analiziranja, formaliziranja mi razvijaju obrambeni mehanizam zvan inat.
Inat me tjera da budem žena za jednu noć, možda za dvije, za tri...za onoliko noći koliko mi treba. Ni jednu duže. Inat me tjera da mi on bude samo broj, da ga memoriram kao „SOS“ i pozivam ga baš onda kada nemam nikakve dodatne opcije. Da ga poželim, potrošim, izbrišem i zaboravim. I da se u međuvremenu pohvalim prijateljicama tom najnovijom potrošnom robom, sa rokom trajanja jednakom roku trajanja pakiranja nemasnog tetrapak-mlijeka. Da punih usta kažem kako je frajer malog „f“ poslužio svrsi.

Generalno gledajući, sve žene, individue koje se trude pa makar i pogrešnim metodama da to ne budu, su svakako zanemarive, i bez obzira na njihove doprinose ukidanju granica, međa i rascjepa između te dvije generalne skupine, njihovi krajnji rezultati su zanemarivi jer generalno gledajući žena je kurva, a muškarac je frajer .

A generalno uvijek znači da je tako. Moj obrambeni mehanizam je zakazao. ..





Post je objavljen 09.03.2013. u 10:47 sati.