Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rigijev

Marketing

SHANTI (MIR)

Shanti, unutarnji mir, znak je milosti Bozije.
Shanti je upravo suprotnost onome sto je oko vas: gradovi se guse u prometu, usi pate od buke. Oko je zasljepljeno od mnostva bljestavila i boja. Nos je nadrazen raznim vrstama smrada, koji izvire odasvud.
Kako mozes naci unutarnji mir pod takvim okolnostima?
Postani svjesnim svoje Bozanskosti. Pusti da u tebi ozivi svjetlo i pozitivno. Dopusti da to dan za danom raste i postaje sve vecim i vecim. S tim svjetlom i pozitivnim ti stvaras oko sebe novo polje energije, koje privlaci otvorenije duse, koje su vec napredovale na putu postizanja shanti.
Tvoja unutarnja promjena uzrokuje vanjsku promjenu: ti dolazis u kontakt s drugim ljudima, koji opet mijenjaju tebe, odnosno tvoju nutrinu.
A sta se dogadja s tvojom okolinom? Automobili i dalje jure. Svjetlosne reklame i dalje uporno trepere. Dimnjaci i dalje nemilosrdno potamnjuju nebo. No, ti to sada dozivljavas drugacije. Ti si uspostavio kontakt s unutarnjim redom. Ti si spoznao i iskusio da se u tebi nalazi izvor najdubljeg mira. To mijenja sve – a s vremenom ce promijeniti i vanjski svijet. To je moc mira. To je snaga mirovanja.
Shanti.
Baba

Post je objavljen 08.03.2013. u 18:31 sati.