Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

Dražesna bića – žene.Kao prvo – SRETAN DAN ŽENA!
Svim ženama, i onima koje to ne zaslužuju, neka im je sretan. Mene je život „nagradio“ ženama koje spadaju u tu lošu skupinu. Počevši od moje biološke majke, skrbnice pa do mojih tri sestara (za koje znam), sve su me redom razočarale, povrijedile i nanijele mi ožiljke za cijeli život. Ali pustimo njih. Ovo nije tekst o njima.

Pišem o ženama u pravom smislu. Zbog kojih ostajemo bez daha, činimo svakojake gluposti, nalazimo iznenađujuću hrabrost,zbog kojih plačemo i smijemo se, zbog kojih se život čini puno ljepšim. Kroz godine naučio sam voljeti žene, zapravo ne – oduvijek sam ih volio (i još ih volim), naučio sam ih cijeniti, poštovati. Kako onda da sam usprkos tome i dalje sam? Nije „problem“ u njima već u meni. Zahtijevam puno od njih. Da se razumijemo, nisu to preveliki zahtjevi, ali su ipak kamen spoticanja.

Naravno, imao sam veze s djevojkama koje nisu odgovarale slici u mojoj glavi i niti jedna od njih nije ostala uz mene dovoljno dugo da zamijeni ženu iz mašte. Ali još imam nadu da će se pojaviti ta prava. Na svu sreću, žena ima dovoljno, u dovoljnom broju da uspijem pronaći tu pravu.

Ovo je tekst za vas djevojke i žene, koje ste me naučile kako voljeti jednako vas koliko i samog sebe, koje ste me naučile opraštati koliko drugima toliko i sebi, koje ste me njegovale kad sam bio ozlijeđen, tješile kad sam bio povrijeđen, koje ste uvijek za mene imale mjesto u srcu. Ima vas u mom životu dovoljno da ispišem cijelu ovu stranicu vašim imenima ali to nije potrebno. Svaka od vas dobro zna što mi znači i kakve osjećaje gajim o vama.

Zato svim ženama koje poznajem i onima koje ću tek upoznati, od srca želim SRETAN DANAŠNJI DAN, jer ga zaslužujete. I više od samo jednog.

Post je objavljen 08.03.2013. u 18:21 sati.