Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmks

Marketing

NAJBOLJI VATROGASCI KAŠTELA U 2012. GODINI


Petar Jakovac iz DVD Kaštela, Ante Kutleša iz DVD Mladost i Jakša Bugarin iz DVD K.Gomilica, proglašeni su najboljim vatrogascima za 2012. godinu po broju intervencija, prema ocjeni njihovih društava.

Na prigodnom svečanom primanju u povodu Dana grada Kaštela, gradonačelnik Josip Berket čestitao je nagrađenim vatrogascima, ali i svima ostalima koji sudjeluju u radu dobrovoljnih vatrogasnih društava.

- Uvijek treba izabrati najbolje kao poticaj i primjer ostalima. Od pripadnika Dobrovoljnih vatrogasnih društava očekuje se da budu nazočni u najtežim vremenskim uvjetima, kako bi osigurali sigurnost svim građanima. Hvala vam na tome – kazao je gradonačelnik Berket.

Zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Kaštela Milivoj Taslak zahvalio je na dobroj suradnji s Gradom i financijskoj potpori, podsjećajući kako su prošle godine imali 719 intervencija, što je više nego u nekim županijama.

- Puno puta vatrogasci izlažu svoje živote, čak u 95 posto slučajeva to čine dobrovoljci – poručio je Taslak, ujedno i zapovjednik DVD K.Gomilica.

Na kraju je upućena zajednička želja kaštelanskim vatrogascima da u ovoj godini imaju što manje intervencija.







Post je objavljen 06.03.2013. u 09:25 sati.