Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

E mižerja

Nakon dvije i pol godine upravni sud poništio skandaloznu Skupštinu HNSa i izbor Markovića! Vau! Još jedan dokaz da je Usain Bolt treća amaterska liga spram brzine hrvatskih sudova. Hrvatska voditeljica izgubila svijest i opizdila glavom, hrvatski nogometaš pri svijesti opizdio glavom o krov kabine i jauknuo, jao, Boran-aga više nije aga. Vijesti iz opće nesvijesti od svjetskog značaja. O zemljo otvori se.



Savjeti MMF-a za Hrvatsku: Režite plaće, mirovine, troškove zdravstva i privatizirajte sve što možete! Treba još rezati! Evo gospojo, odmah gospojo, sad će gospojo dotrčati krojačica Linić sa škarama. A evo i narodnog savjeta: Ne trčati sa škarama po kući, ne-ne, zar te mama do sada nije naučila! Budeš se popiknul!

U zemlji 400 000 tisuća nezaposlenih, Predsjednik kuka o kukanju i kulturi nerada. To je Predsjednik! Kukavica. Kasno Ivo na Kosovo stiže. Gdje se do sad skrivao, gdje je bio kad je stari Sith Todorić besramno kukukmečao "Ja ne mogu spavati. U Hrvatskoj je stvorena loša klima. Ovdje smo protiv svega: rukometaša, nogometaša...", a njegov padawan Junior mudroserski jedizirao "Za uspjeh je potreban optimizam". Za muljanje je potreban demagoški optimizam dakako, a ne odmažu ni ćaćini milijuni (prvi i svi sljedeći).

Zemljo, uopće ne čudi da si se otvorila, čudo da nisi i prije.

Hvala na vašoj ljubavi! - rekao bi Papa (na hrvatskom; a na linićevskom - Vi se jebite, a ja odoh u Dubai). Još jedan vlak koji mora da je zbog loše klime sletio s pruge. Pipl mast trast as! Da-da, jezici, jezici, bitno je poznavanje i pravilno prevođenje stranih jezika. Prevedimo sa todorićevsko-mudrinićkog: Ne, nismo to popljačkali zemlju, uništili gospodarstvo i zbrisali radna mjesta mi kriminalci, ratni profiteri (i) političari, ma ni slučajno, to ste za sve krivi vi, naše roblje, vi i vaš nedostatak ljekovitog optimizma (plus naravno loša klima, Pi joj materina, umjesto da puše ona usisava).

Haj fajv! To se traži! Svi složno za rvacke ručice i penso positivo! Desnica na srcu i vakuum u glavi.

Napuši se protestirajuća rajo optimizmom, nabaci Jokerov osmijeh na lice, pjevaj always look on the bright side of life, zaboravi neisplaćene plaće, ovrhe i deložacije, odjebi stvarnost, ljubi stope svojim pljačkašima, klanjaj se njihovim "podvizima", zahvaljuj im do Bozanića što postoje, divi se njihovoj mudrosti i velikom "neka jedu kolače" milosrđu, haluciniraj da smo Švedska, eufoooooooorično revi i sanjaj Euroligu, Eurolutriju, Eurozonu, Eurosong, Eurokrem.

Mižerja, e.

Exactly.





Post je objavljen 27.02.2013. u 23:00 sati.