Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/korisniimplantati

Marketing

Zubni implantati za život

Zubi kao jedno od naših najvećih bogatstava svi bi voljeli čuvati i paziti na njih jer naš vlastiti osmjeh je ono što sugovornik prvo primjeti i stekne neki opći dojam o nama. Porazna je činjenica koju slušamo svaki dan , a govore da vrlo mali postotak djece održava osobnu higijenu na svakodnevnoj bazi posebno onu oralnu koja zahtijeva brigu o zubima. Tako da ne treba ni čuditi stanje u kojem sve više mladih nima problema sa zubima, a svi koji su bili u toj situaciji znaju koliko je to bolno, ali i estetski problem jer činjenica je da nedostatak zuba na nekom posebno vidljivom mjestu itekako utječe na naš cjelokupni izgled. Svaki dan se događaju nove promjene u tehnologiji, u obrazovanju pa tako je neminovno da se napredak iskazuje i u medicini i nema , gotovo da nema nešto što se ne može riješiti, posebno akop danas govorimo o napretku u stomatologiji i zubnim implatatima ili sve popularnijim ljuskicama.




Oni su umjetna zamjena koja se koristi za zamjenu mjesta gdje nedostaje zub ili zubi i pomažu da se zaustavi ili spriječi gubitak kosti vilice. Oni igraju ulogu sidra za zamjenu zuba ili krune ili sidra za potpuni skup zamjenskih zuba. Oni također pomažu u zamjeni labave proteze ili zubi koji su ispali najčešće zbog bolesti desni.

Dentalni implantati nude mnoge prednosti. Oni su estetski ugodniji, vi ćete izgledati i osjećati ih kao svoje zube, spriječiti će kost i gubitak tkiva desnih koji se može dogoditi s redovitim mostom, pružiti će snažan ugriz poput prirodnih zubi i nikad ne bi trebali propadati ili zahtijevati pak korijenske kanale.Pacijenti bilo koje dobi mogu se odlučiti za ovaj tretman, sve od 16 godina do 85 godina. Međutim, postoje neke važne teme o kojima treba brinuti prije nego što se namjerava prolaziti kroz ovaj tretman.Pacijent mora imati dovoljno kosti za potporu implantata. U nedostatku dovoljno kosti, stomatološki stručnjak može usvojiti različite sigurne i učinkovite načine kako bi popravio nedostatak kosti. Stručnjaci koriste digitalne X-zrake kako bi se osiguralo da postoji dovoljno strukture kosti potrebne za stavljanje implantata i kako bi se utvrdilo točno mjesto gdje ih treba staviti.Odgovarajuće stomatološke konzultacije o implantatima može biti od velike pomoći za neznalice, ako je pacijent kvalificiran za ovaj tretman.


Ovi implantati igraju važnu ulogu u životima pacijenata. Zamjenom korijena zuba , oni nude više od dodatne opreme i pružaju pacijentima snagu i deugotrajnost koja je prije svega bitna kako bi nesmetano mogli jesti sve namirnice koje želite bez borbe sa žvakanjem. Postoje neki pacijenti koji nisu zadovoljni kada se metal koristi za njihovo liječenje, poput titanskih implantata. Takvi se pacijenti uvijek mogu odlučiti za keramičke implantate. Tijekom godina, zubni implantati su vratili osmijeh i dobro zdravlje milijunima stomatoloških pacijenata širom svijeta.


Post je objavljen 08.03.2013. u 22:36 sati.