Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineporec

Marketing

Hrvatske šume prodaju poslovne prostore u Vukovaru

Uprava Hrvatskih šuma, Podružnica Bjelovar, objavila je javni natječaj za prodaju dva poslovna prostora u Vukovaru i to na adresi Kardinala Alojzija Stepinca 40.Riječ je o poslovnom prostoru u prizemlju veličine 463,44 kvadratnih metara za koji je početna cijena 3,18 milijuna kuna te o prostoru na katu površine 533,30 četvornih metara po početnoj cijeni od 3,66 milijuna kuna.

Prostori su nedjeljivo povezani s odgovarajućim suvlasničkim dijelom cijele nekretnine, 'sukladno načelu uspostave jedinstva nekretnine i posebnih dijelova zgrade prema odredbama Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima'.

Poslovna zgrada uključuje i četiri pomoćne zgrade te dvor površine 890 m2.Nekretnine se kupuju po sistemu 'viđeno-kupljeno', a na javnom natječaju mogu sudjelovati samo osobe koje prije završetka roka za podnošenje ponuda uplate jamčevinu za ozbiljnost ponude u visini 10 posto od početne cijene nekretnine iz natječaja i o tome dostave dokaz.Kao najpovoljnija ponuda odabrat će se ponuda s najvišom cijenom, a prednost će imati ponuda koja se odnosi na oba poslovna prostora kao cjelinu. Rok za podnošenje pisanih ponuda je 15 dana od objave natječaja nekretnine Split Dobri.


Post je objavljen 27.02.2013. u 09:59 sati.