Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stasi

Marketing

Kraj deponija

Neću okolišati, niti se pokušati praviti fina.
Upravo sam stigla kući s posla, umorna od idiota s kojima dijelim trećinu dana, pauze za ručak i, ponekad, jutarnje kave.
Umaraju me obrasci po kojima se koke u uredu ponašaju kao bezglave kokoši na traci u tvornici pilećih bataka. Takozvani „menadžeri“ smrdljivog daha i skupi muški parfemi. Kravate i trice.
U pet godina radnog iskustva imala sam nekoliko uleta. Na kraju su svi odustali. Prozvali su me frigidnom fufom i konačno ostavili na miru. Moroni nisu ni shvatili oksimoron. Još nisam upoznala fufu koja bi bila frigidna.

Radim u pošti u Branimirovoj. Pola sata tramvajem do tamo, pola sata natrag. Dovoljno vremena da osmislim poslijepodnevne aktivnosti koje se, najčešće, svode na tri stvari: kauč, frižider, kompjuter. Not much za osmišljavanje, u stvari. Tek da skratim vrijeme od kuće do škole i od škole do kuće.
Prije nekog vremena upoznala sam Milenka. Kliknuli smo na prvu, intelektualno i seksualno.
Po danu razgovaramo o knjigama, a noću se ševimo do besvijesti. Nemalo puta sam prespavala svojih pola sata u tramvaju. I pola radnog vremena, for that matter. S istim zadovoljstvom koje mi je pružao te noći u krevetu. Na kuhinjskom stolu. Na vešmašini. Na podu u hodniku.

On često radi noću. Kao nadglednik deponija azbesta u predgrađu. Kad ga nema, volim osmišljavati igrice. Pripremati mu sendviče i voziti mu ih usred noći.
Noćas – hrenovke. Pokušavam u naš seksualni život ugraditi što više namirnica falusnog oblika. To ga pali.
I tako, noćas, sjedimo u autu kraj deponija. Dok ja raspakiravam marendu, on priča o članku o Europskoj uniji.
Jedan pogled na zavežljaj u mom krilu i prestaje. Vadim hrenovku i stavljam si je na usne. Lupkam je lagano, dvaput, triput, a onda je dajem njemu.
Dok polako žvače, otkopčavam mu šlic i prvi gumb na uniformi. Čujem ga kako je tiho zastenjao pa raskopčavam gumbiće na boksericama. Na dlan mi pada njegov debeli kurac. Već je narastao.
Uzimam ga u šaku dok ga gledam u oči i polako prevlačim kožicu preko glavića.
Gleda me u oči pa mi u usta uvaljuje jezik. Na cd plejeru Tricky. Dok mu drkam, usne mu se spuštaju niz moju bradu, vrat, na rame. Izluđuje me svojim ugrizima – vidim, na posao ću morati sa šalom oko vrata.
Ruke su mu ispod moje bluze i zavlači ih pod grudnjak. Igra se bradavicama pa mi mijesi sise. Hladne su i to me pali. Bradavice su mi dva oštra trna, svaki dodir šalje impuls direktno u picu. Koja je, btw., već dobrano saftna. Noćas nisam obukla gaćice pa mi se sluz cijedi niz noge po suvozačkom sjedalu. Jebački.
I dok ga slušam kako mi stenje na uho, osjećam njegov prst na svojoj nabubrenoj, uzbibanoj pičkici. Vrti jagodicom po mom rascvjetalom graškiću, a onda ga naglo sjuri u moj vreli vulkan.
Zaječim od slasti, namještajući se tako da mu prst može dublje uklizati. Nabijam se polako dok mu dahćem po vratu i govorim kako ga jebeno jako želim.
Odjednom, spušta naslon mog sjedala i premješta se na mene. Iz ruke mi uzima drugu hrenovčicu spremljenu za gablec pa mi je uvaljuje u usta. Želi, kaže, gledati kako je oblizujem. Želi vidjeti što sve mogu učiniti svojim jezikom. Želi zamišljati svoj kurac u mojim ustima i vidjeti što to moje usne mogu učiniti da ga usreće.
Prihvaćam igru odmah, i dok sišem i usrkavam hrenovčicu svojim toplim ustima, osjećam kako mi se gura kurcem među noge. Rukama mi širi koljena pa me mazi po bedrima.
Sok iz pice navire nekontrolirano – u svijesti mi je slika ulaska njegovog kurca koji je još uvijek kilometrima daleko. Odugovlači s penetracijom. Zna da to obožavam.
Dok mi mazi bedra od koljena naviše, vadim hrenovku iz usta i pohotno se ljubimo. Hlače su mu spale na koljena pa stavljam dlanove na njegove gole guzove. Uuhh, kako dobar osjećaj!
Rukom centrira kurac na moju picu i osjećam kako mi glavićem para procjep. Ušao je taman toliko da osjetim nekontroliranu želju da mi ga zabije do balčaka.
I dok ga ponovo vadi iz mene, stenjem za još. Još kurca, još u mojoj pici, još trenja, još, još, joooš…
Čuvši moje vapaje, zabija ga silovito u mene. Od udarca mi se zavrti u glavi. Zapunio je svaki milimetar moje vlažne pećine.
I dok ga primam raširenih nogu, dok se gibamo u ritmu muzike s radija, dok me jebe i gleda u oči, dok mu rukama lagano pritišćem guzove nabijajući ga u sebe, razmišljam kako će nam se zvati kćer.



Post je objavljen 25.02.2013. u 10:51 sati.