Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelimzivot

Marketing

Valentinovo za Zakladu Ana Rukavina

Na Valentinovo, 14. veljače, u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Hvar održana je velika humanitarna akcija za Zakladu Ana Rukavina.
U akciji su sudjelovale osnovne škole i vrtići Hvara i Starog Grada te Srednja škola Hvar i Dom za starije, njihove aktivistice zajedno s učenicima Srednje škole odjeljenja Jelsa. Promidžbeni plakat u oblike srca s Aninom slikom u sredini, izradila je učiteljica Osnovne škole Hvar, gospođa Milena Filičević, a vrijedni roditelji, djeca i nastavnici pripremili su kolače, srca od raznih materijala te paprenjake u obliku srca, ukrašena imenom Zaklade.
Gradsko društvo Crvenog križa Hvar organizira ove akcije za prikupljanje sredstava za rad Zaklade od 2008. godine. Ove godine prikupili su za nas 10 tisuća kuna.
Od srca se zahvaljujemo organizatrici ove akcije, ravnateljici GDCK Hvar, gospođi Maji Budrović, svim osnovnim i srednjim školama s Hvara koje se sudjelovale u akciji, kao i vrtićima, roditeljima, Domu za starije i svima koji su se odazvali akciji te svojim prilogom pomogli radu Zaklade.


Post je objavljen 20.02.2013. u 15:58 sati.