Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubamarasarena

Marketing

Inspiracije dom...

Za današnju inspiraciju srijedom je "kriva" Zlica. Ostavila mi je prekjučer komentar da je loše opremljena da bi napravila sama čestitiku. Malo sam gruntala i shvatila da sam tokom godina prikupila (nahrčkala ;-) svakakvih materijala, boja i svega što mi se svidjelo i bilo mi je zanimljivo za raditi i isprobati. I tako "opremljena" svim i svačim nije mi teško u trenu nešto iskombinirati ili napraviti.
E, sada je problem u tome kada tako nešto nemaš pri ruci, a zbog jedne sitnice se ne isplati kupovati nekada i skupe hobističke potrepštine (bolje je zaglaviti u bau-dućanu, svega se tamo nađe, korisnog i jeftinijeg).
I ja sam na početku svojih kreativnih koraka improvizirala i to jako i na sve moguće načine. Sada mi se čini smiješno da sam primjerice umjesto glinamola ili cvjećarske spužve iskoristila kaugumu :-D da u nju popikam par suhih cvjetova u orahovoj ljusci. Što je najbolje, kauguma se i danas odlično drži! Moja improvizacija je bila i više nego uspješna!

Zato danas, Zlico, samo za tebe i one koji žele s onim što imaju već kod sebe napraviti jednostavnu čestitiku i nekoga iznenaditi.

Za izradu čestitike se može koristiti materijal i pribor koji već imamo kod kuće. Bijela koverta, malo deblji papir, ljepilo za papir, obična olovka (bolje što mekanija, ali može i HB, samo da nije H), flomaster za CD vodootporni, neke pročitane novine i škare (njih sam zaboravila slikati).



Nemam što puno pričati, sve je vrlo jednostavno. Na deblji papir koji će biti osnova čestitike zalijepiti istrgane novine, a na njih bijeli papir koji ste prije flomasterom ili olovkom ukrasili ornementima, točkicama, crticama....što god vam se sviđa.
Može se ukrasiti u istom tonu i koverta, tako da baš ne bude "obična" bijela.









Sada se tu može dalje poigrati s običnim drvenim bojicama ili vodenim bojama pa obojati pozadinu...ili dodati špagu....ili.....što god vam se učini zgodnim za iskombinirati.

Uživajte u stvaranju vlastitih kreacija i njima razveseljavajte ljude oko sebe!



Post je objavljen 20.02.2013. u 11:03 sati.