Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Bon Jovi, Springsteen, Williams ... na turneji 2013

BRUCE SPRINGSTEEN IZMIJENIO PAR DATUMA 2013 TURNEJE I DODAO NOVE
Bruce Springsteen je upravo dodao još nekoliko datuma na svojoj “Wrecking Ball” turneji za 2013. godinu – posjetiti će Australiju nakon više od desetljeća od kada je tamo svirao zadnje koncerte.
S obzirom na ove dodatke (a očekuju se objave još datuma!) došlo je do nekih promjena u datumima i to na dva koncerta i to onog u Napulju i nama najbližem, Padovi u Italiji. Napulj je sada na rasporedu 23. svibnja a Padova 31. svibnja.
Ostatak datuma možete pogledati niže:
6.05.2013 München – Olympiastadion
28.05.2013 Hannover – AWD Arena
05.07.2013 Mönchengladbach – Borussia-Park
07.07.2013 Leipzig – Red Bull Arena
23.05. Napoli, Piazza del Plebiscito
31.05. Padova, Stadio Euganeo
03.06. Milano, San Siro
11.07. Roma, Rock in Rome



BON JOVI OBJAVILI DATUME EUROPSKE TURNEJE!
Konačno je vrijeme da u sklopu svjetske turneje sljedeće godine BON JOVI dođe i u naše krajeve, na žalost ne u Hrvatsku ali bit će u blizini - u Beču!
Posljednja je njihova turneja obuhvatila preko 50 zemalja , a njihov je nastup uvijek veći i bolji, a superlativi koji krase bend, čine se svakom turnejom učestaliji. Oni su jedan od najuspješnijih live rock bendova na svijetu, neki podaci kažu da ih je vidjelo više od 35 milijuna fanova. Sa 125 milijuna prodanih albuma među vodećima su u glazbenoj industriji.
Bon Jovi 2013. godine kreću na turneju „Because We Can – The Tour“ na kojoj će puniti stadione i arene diljem svijeta. Također, u proljeće sljedeće godine će objaviti i novi albuma „What About Now“. Detalje o turneji i novom albumu uskoro!
Naravno, vratiti će se sa svojim hitovima „Livin’ on a Prayer“, „You Give Love a Bad Name“, „Who Says You Can’t Go Home“, „It’s My Life“ te dati sve najbolje od sebe.
Osim u Beču 17. svibnja, u našoj blizini Bon Jovi će nastupiti i u Minhenu 18. svibnja te u Milanu 29. lipnja!


NELLY FURTADO DOLAZI U OKVIRU „THE SPIRIT INDESTRUCTIBLE TOUR“ U LJUBLJANU, 14.OŽUJKA
Nelly Furtado će nastupiti u Hali Tivoli, priv puta u Slovenijiali i općenito u ovoj regiji. Adria Entertainment ponosno predstavlja koncert ove atraktivne i cijenjene pjevačice. Nelly, koja se proslavila još 2001. sa svojim prvim singlom, do sada je primila brojne nagrade i priznanja, čak dva Grammya, 10 Juno nagrada, 3 MuchMusic Video nagrade a već ima i svoju zvijezdu na Canada's Walk of Fame. Vjerojatno su rijetki oni koje ne znaju neko od njenih pjesama: “I’m Like a Bird”, “Turn Off the Light”, “Powerless (Say What You Want)”, “Try”, “Forca”, "Promiscuous", "Maneater" i "Say It Right".
Pretprodaja ulaznica je na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, benzinskih pumpi Petrola i on-line na www.eventim.si.


ROBBIE WILLIAMSOV NOVI ALBUM „TAKE THE CROWN“ JE VANI! TUNEJA SLIJEDI
Jedan od najuspješnijih glazbenika današnjice – Robbie Williams, predstavlja svoj novi studijski album “Take The Crown”, ujedno i prvo izdanje za Universal Music!
Deveti studijski album “Take The Crown” prvo je samostalno studijsko izdanje za Robbiea još od albuma “Reality Killed The Video Star” iz 2009., prvo nakon ponovnog okupljanja benda Take That 2010. godine te ujedno i prvo izdanje za Universal Music!
“Oduševljen sam što se priključujem Universal Music obitelji, pogotovo u ovom trenutku za koji smatram da predstavlja najzanimljiviji dio moje cjelokupne karijere!” rekao je jedan od najuspješnijih pop izvođača današnjice.
Novi album “Take The Crown” donosi ukupno 11 potpuno novih pjesama, koje su nastajale pod pod kalifornijskim suncem, u studiju u Los Angelesu, a njihovom produkcijom se bavio Jacknife Lee. Album je najavljen slatkim i zaraznim pop singlom “Candy”, koji je odmah nakon svjetske radijske premijere osvojio slušatelje diljem svijeta te dosegnuo vrlo visoke pozicije brojnih ljestvica. Pjesmu zajedno s Robbiem potpisuju Gary Barlow i Terje Olsen. Ostatak novog izdanja donosi vrlo uglađen pop-rock zvuk i melodije, a među pjesmama se dodatno ističu i “All That I Want” s prizvukom 80-ih, “Hey Wow Yeah Yeah” s electro elementima, kao i “Different”, power-balada koja je odabrana za novi singl s albuma.
Turneja slijedi i to koliko saznajemo biti će (za sada) nama najbliže u Beču 17.7.



Post je objavljen 30.11.2012. u 16:38 sati.