Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Stvarno? "Svatko može biti s tamo nekom neiskusnom balavicom"

Kao muškarac koji je nepokolebljivo direktan oko činjenice da je mladost najprivlačniji ženski atribut, te da je za sve koji to mogu (Alfa tipove) najprirodnija stvar na svijetu biti s partnericama znatno mlađim od sebe, privlačim veliku količinu mržnje od strane onoga što nazivam "feminističkom policijom". Iako mi još nismo toliko daleko potonuli kao društvo da bi se razliku od desetak godina u korist muškarca javno smatralo "iskorištavanjem", ipak su prisutni suptilni pokušaji sramoćenja prirodnih muških preferencija. Jedan od najčešćih je ovaj:

"Svatko može biti s tamo nekom neiskusnom balavicom."
aka
"Jedino će neiskusna cura biti s tako nekim starim perverznjakom."


Naravno, ovdje istog trena uočavamo još jedan oksimoron društveno prihvaćenih tvrdnji koje nam naturaju
feministice, bijeli vitezovi, gubitnici na seksualnom tržištu i ostali negatori ljudske prirode (ali ponavljam se). Naime, ako svi znaju...

... da "bilo tko može imati neiskusnu curu"...

... te isto tako, svi znaju...

... da igra, (nešto što posjeduje tek malen broj muškaraca, a ne bilo tko), "radi samo na neiskusnim curama"...

... tko je onda tu lud? rolleyes

Realnost je, naravno, dijametralno suprotna od histerije. Nema ništa poželjnije na ovom svijetu od mlade žene. Neizmjerne mogućnosti odabira partnera koje dolaze u paketu s posjedovanjem vagine u dobi od cca 18 godina nisu nikakva šala. Ako je istina da novac čini da se svijet okreće, treba uzeti u obzir da je novac ipak samo ekstenzija biološki uvjetovanog natjecanja za svježim, plodnim djevojkama. Grubo gledano, to je smisao života. Cijela egzistencija centirana je oko borbe za mlade žene.

U ovom području je, prirodno, puno kiselog grožđa. Vrlo su česti pokušaji uvjeravanja da su mlade djevojke bezveze, a one tamo samopouzdane 40-godišnjakinje su "the shit" za kojima svi čeznu, no na svu sreću, penis je nemoguće prevariti, tako da propaganda pada na gluhe uši. Naravno da ima i ponešto starijih žena koje uspijevaju ostati vruća roba na tržištu, no to su rijetke iznimke, koje uz to i često ovise o manipulaciji raznim Beta jadnicima koji ionako nemaju drugog izbora.

Druga činjenica koja sabotira tvrdnje o tome kako bilo tko može biti s tom jadnicom koja je upravo dobila osobnu je jednostavna demografija. Kada uzmemo u obzir žensku relativnu nesklonost vezama s muškarcima mlađima od sebe i demografsku usporavanje, rezultat je da je sve veći broj muškaraca koji se u prosjeku natječu za bilo koju pojedinu ženu, bez obzira na njenu dob, a u najmlađoj dobi pogotovo. U razvijenim zemljama jednostavno više nema dovoljno mladih žena da bi svatko mogao imati jednu. Dapače, obrnuto!

Treći problem je naravno što se zapravo smatra "odraslim". Ovo nije rasprava o najnižoj dobi pristanka (koja je kod nas 16, 18 ako je netko u poziciji moći), već o jednostavnoj činjenici da današnje društvo omogućava sve veću infantilizaciju žena. Jednostavnijim riječnikom, budući da žene sve manje trpe posljedice svojih loših odluka, postaje uobičajeno da ne shvate neke životne stvari sve do tridesetih godina i susreta sa zidom. Iz tog razloga, ženina dob ima sve manji utjecaj na to koliko je zapravo sazrela, dok strelovito raste važnost individualnih karakternih osobina.

Bilo kako bilo, ja se svoje "balavice" ne odričem.



Post je objavljen 18.02.2013. u 21:44 sati.