Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mvko

Marketing

Ni ovogodišnje Stepinčevo nije prošlo bez Molitvenog vijenca Kraljice obitelji

Crkva puna, prepuna... Mnoštvo vjernika stoji vani i u velikom luku okružuje crkvu. Nema te zapreke koja bi hrvatske poštovatelje bl. Alojzija Stepinca spriječila da 10. veljače ne budu u Krašiću. A među mnoštvom vjernika evo i naših molitelja:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Misa veličanstvena.... prepovijed mons. Batelje za pamćenje! (Ako dobijemo snimku i njegovo odobrenje moći ćete ju pročitati na ovom blogu).

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

U crkvi su se svojom ljepotom isticale i naše lijepe zastavice.

Image and video hosting by TinyPic

Nakon mise i osobnih molitava upućenih našem Blaženiku, obišli smo Spomen kuću i sudjelovali u pobožnosti Križnog puta, koji je prije 4 mjeseca završen pokraj krašićke crkve i posvećen je bl. Alojziju Stepincu. Sreli smo i župnika vlč. Dragutina Kučana koji nas dobro poznaje i jako je radostan što nas tako često viđa u Krašiću. Međutim, nadamo se da ćemo se još jednom ove godine susresti u Krašiću. Naime, planiramo hodočašće u Krašić i 8.listopada ( Dan neovisnosti), a tom bi prilikom s nama hodočastili i naši dragi Slavonci.

Zbog snijega na Žumberku ovaj put nismo obišli Jazovku.
Sretni, ispunjeni radošću i zahvalnošću zbog ovog blagoslovljenog dana, vratili smo se svojim kućama.Post je objavljen 17.02.2013. u 21:09 sati.