Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Svi mogu na fejs osim profesora

U sjeni događanja oko uvođenja zdravstvenog odgoja i diskusije čiji nivo govori o općoj zrelosti hrvatskog društva događaju se mnogo perfidnije pizdarije ne samo na prolupalom Balkanu nego i u svijetu. U SAD-u kao prvaku slobodnog svijeta su pali prvi otkazi profesorima zbog pojava na fejsu, u Njemačkoj i Velikoj Britaniji su prvi disciplinski postupci u tijeku, u nekim poznatim zatucanim državama Zapadne Europe se uvodi kodeks ponašanja pazite samo prosvjetnih djelatnika s brojnim ograničenjima. Ovdje ću naglasiti da to ne pada na pamet nikome npr. u Teutinoj Češkoj koja ima i izvrstan zakon o zloupotrebi opojnih sredstava kao i napredni Portugal, mala digresija. Jadna Hrvatska bez obzira na spolno naprednu vlast naravno slijedi najzatucaniju bandu, kako nazvati drukčije kretene koji ti ugrožavaju egzistenciju. U tajnosti je spremljen jedan dokument s kojim sam sinoć upoznat, a koji se sudeći po zadnjim događanjima kad sam i diskretno opomenut oko jednog albuma na fejsu već i primjenjuje.
Epilog budući da mi se oko pizdarija ne da više javno natezati, jutros sam izbrisao 107 (stosedam) prijatelja s fejsa kao prvi korak, na diskreditaciji debilnih zakona ću gerilski raditi bez intelektualnih egzibicija kao što je izvodila američka profesorica koja je dobila otkaz (oduševila me al jebeš to u primitivnom društvu, tko bi je suptilnu razumio),
nakon što je dobila opomenu zbog neprimjerenih vlastitih fotografija napravila je album parodiju na kojem "drogirana" ispravlja kontrolne iz matematike i ostalo je povijest.
I ja npr. neke stvari ne razumijem, nikad mi npr. ne bi palo na pamet učeniku ili nedajbože učenici nuditi prijateljstvo, to je kao u vojsci samo obrnuto, časnik ti može pružiti prvi ruku, ti njemu ne , nepisana logička pravila za čije kršenje me zaboli, ali eto mogu shvatiti.
Inače od sve hrane na blogu nisam uslikao sladoled, a s njim se šopam svaki dan već barem devet mjeseci, u toj sam ovisničkoj fazi, lijevo su Jinove tablete koje zanimljivo voli više od bonbona, što li u njih stavljaju.



Post je objavljen 14.02.2013. u 09:12 sati.