Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Problem

Jučer kao što sam najavio, osim neobavezne šetnje Korzom cijeli dan rješavanje problema za koje ne mogu vjerovati da se meni dešavaju. Saga sa starim ocem se nastavlja putem koji su mi stariji iskusniji nagovjestili već majčinom smrću, rasprodao je gotovo sve, ostao je nadam se ne baš sasvim bez svog novca, upravo dovršava posao prodajom ili darom vrag će ga znati stana i svi vele da se tu ništa ne može napraviti pa makar došlo do najcrnjeg scenarija.
Na poslu sam prijavljen zbog verbalnih egzibicija, ljut zbog neznanja latinskog rekao sam između ostalog da je oralno dio opće kulture, u slobodnom društvu to je jedan od dovoljnih povoda da me slobodni likovi koji vjerojatno nemaju pojma o oralnoj higijeni prijave, jučer je bio razgovor s učenicima koji su se čudom čudili o čemu se priča.
Treća sreća, mi u stranci imamo neke koji se kuže u ta bežična kompjutorska sranja i čudom se čude zašto taj Bandićev besplatni internet toliko mora koštati, stranka je izdala priopćenje koje je par portala čak i objavilo i gle čuda, iskopaše našoj mladoj predsjednici uvjetnu osudu iz tamo neke 2006. godine, to je način komunikacije u slobodnom društvu, ja te pitam za bacanje milijuna ti izvadiš stare novine. Sva sreća da barem u stranci izbjegavam prvi plan, ne ufuravam se baš pored svih ovih svakodnevnih pizdarija, tako da se tu uglavnom smijem što bi reko pjesnik da ne bih plakao.
Naše društvo je gomila opasnih karikaturalnih likova, jučer me samo rastužilo kad sam vidio kak Alexxl malo s visine spominje Poljsku i Portugal, kakav samo muzej moderne umjetnosti Portugal ima, a hrana u Poljskoj, al sam se u centru Krakowa prežderavao za sitan novac i nijednom nisam pokvario želudac, navodim samo banalne primjere jer živimo u banalnoj državi, i u Jugoslaviji smo se precjenjivali, a sad zbilja više nemamo nikakvih razloga, osim mora koje još uvijek u potpunosti ne uspjevamo ograditi od običnih smrtnika.

p.s.
I grah u kućnoj radinosti sam glede hvale zaboravio thumbuphrvatskaPost je objavljen 13.02.2013. u 09:18 sati.