Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cooliba

Marketing

Nukleus online electronic music magazin (for free)

Sjecate li se tiskanog magazina o elektronskoj glazbi, bio je dostupan za 30-ak kuna na svim kioscima ?? Techno.hr casopis pun sadržaja o elektronskoj glazbi i sceni. Razloge njegova gašenja osobno ne bih znao reci ali vrlo vjerojatno se radi o financijskim razlozima. Danas imamo priliku citati i listati novi magazin o elektronskoj glazbi "NUKLEUS" potpuno besplatan i dostupan jednim klikom na: http://issuu.com/jutakk/docs/nuke_mag_01


Nucleus je u svom razvoju prvo bio format radijske emisije na Slavonsko Brodskom radiu Slavonia, zatim emitiranjem na SBTV postaje jedina tv emisija posvecena tematici plesne elektronske glazbe. S vremenom putem regionalne mreže lokalnih TV postaja ulazi u svaki dom na području Hrvatske. Danas Nucleus tv show možete gledati na CMC TV-u ili na youtube kanalu :



Emisija je prepoznatljiva po vrlo jasnom sinopsisu, svaka epizoda ima dva djela. U prvom bloku imate priliku gledati intervju dok u drugom gost prezentira svoj rad uživo u TV studiu ili u klubu. Uvijek kreativan i opušten, a u isti mah i profesionalan urednik emisije/magazina Krešimir Krešić ugostio je i mnoga etablirana imena. U Nucleusu smo imali priliku slušati Petra Dundova, Peru FH, Damira Ludviga, Zero, Frx, Max, Jay-c, Pacco & Rudy B, Sly i mnoge druge. Mladi izvođaci uvijek imaju priliku svoje prve javne medijske nastupe ostvariti upravo za DJ pultom Nucleusa.

Nucleus u TV formatu ima znacajnu ulogu u razvoju naše scene i apsolutno je jedinstven projekt na glazbenom medijskom tržištu.

Za ono sve iza kamere i produkciju same emisije moram pohvaliti Vilima Jozića, svaki kadar je na svom mjestu i jako je teško skinuti pogled sa ekrana, radi se o zaista kvalitetnoj TV video produkciji.




Online magazin Nukleus je međunarodni projekt, pisan je na engleskom jeziku. Inovativni graficki dizajn, intervjui, najave i fotografije su prožeti kroz cak 96 stranica. U prvom broju citajte intervjue i sa domacim ali i stranim glazbenim i likovnim umjetnicima, informirajte se o line up-ovima za ljetne festivale ili si nađite novi odjevni outfit...Ne želimi ici u detaljniju recenziju svakog poglavlja posebno, želim da samo kliknete i pogledate prvi Hrvatski međunardni magazin o elektronskoj glazbi. Ne zaboravite širiti rijec ! :)
http://issuu.com/jutakk/docs/nuke_mag_01

Post je objavljen 11.02.2013. u 14:36 sati.