Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sigurna-mirovina

Marketing

Zašto sigurna mirovina ?




Zašto slika šume i puteljka kroz nju? Upravo zbog toga da ne lutate kroz mnoštvo bitnih i nebitnih informacija, da ne nasjedate na lijepe priče i na prodaju Vaše sigurnosti i budućnosti na pultu neke banke.
Tu smo za Vas sa dugogodišnjim iskustvom i vjerom u to da se može osigurati stabilna i sigurna starost.


Što se događa po odlasku u mirovinu ? Vaša primanja prema sadašnjem prosjeku se smanjuju na razinu prosječne mirovine koja u Republici Hrvatskoj iznosi 2.200,00 kuna i tada nastaju problemi. Osnovni problem je nedostatak jednog dijela novca a istodobno zadržavanja iste kvalitete i standrda života.

Mora postojati Plan za ostvarenje veće mirovine. Osnovno je da se počne rano i sa malim uplatama i da protekom vremena sa mudrim i pametnim ulaganjem dođemo do nekog iznosa kapitala i tako osiguramo dostojnu mirovinu.

Možda ćemo nekome ići na živce sa stalnim forsiranjem pisanja i razmišljanja o mirovini.
Ali što je tu bitno. Bitno je to da se počne od ranih dana svoga zarađivanja stavljati dio novca na stranu, a koji je to novac opet će neki pitati. To je sigurno i provjereno sredstvo dugoročne štednje 5 - 10 % zarađenog novca treba ići u neki vid štednje za starost.
Koji je to vid štednje pa toga ima i previše? Da ima različitih načina štednje od životnog osiguranja, stambene štednje, dobrovoljnih mirovinskih fondova ili pak investicijskih fondova.

Pokušat ćemo približiti što više sve prednosti i nedostatke pojedinih načina štednje i ulaganja jer siurno postoje i prednosti i mane pojedinih načina ulaganja svog novca.



Post je objavljen 07.02.2013. u 11:08 sati.