Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psi-vodici

Marketing

Priznanje Zagrebačkog športskog saveza

4. veljače u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu održana je svečanost Zagrebačkog športskog saveza na kojem su proglašeni najbolji sportaši Zagreba za 2012. godinu. Savez broji mnogo sportova, a još više uspješnih sportašica i sportaša te je odluka vjerujem, bila teška.

Na toj sam svečanosti primila posebno priznanje koje sam dobila uz još troje susportaša s invaliditetom za uspjeh u 2012. godini.

Naime, prošle sam godine nastupila na europskom prvenstvu u Celju i sa sobom kući donijela čak četiri odličja. Prekrasno iskustvo, velika sreća!!! Sa mnom su došla tri zlatna i jedno srebrno odličje u raznim kategorijama...

Te godine osvojila sam i državno prvenstvo u kategoriji „žene“.

Svečanost je bila predivna uz prigodan program kojeg su nam priredili članovi ansambla kazališta „Komedija“.

Uz nas četvero sportaša s invaliditetom društvo su nam radili vrhunski sportaši grada Zagreba poput: Sandre Perković (proglašene kao najuspješnija sportašica), zatim slavni četverac s olimpijskih igara u Londonu (proglašeni za najuspješniju mušku ekipu u 2012. godini), ženska rukometna ekipa te još dosta uspješnih juniora kojima su dodijeljena priznanja za njihove uspjehe.

Također, priznanja su išla i starijoj ekipi kojima su priznanja dana za želju, trud, odanost poslu kojim se bave (sportskom poslu) jednostavno rečeno za životno djelo.

Svojoj kolekciji medalja i pehara, i raznim priznanjima dodala sam prekrasnu plaketu i sve već razmišljam gdje ju smjestiti jer ipak, mora biti uočljiva.

Drago mi je što Zagrebački športski savez ima sluha i za sportaše s invaliditetom i zapravo ne odvaja nas od ostalih vrhunskih sportaša jer možda jesmo mali, ali smo jednako jaki kao oni!

Evo, prenosim vijest iz Jutarnjeg lista:



SVEČANOST U LISINSKOM

Perković i Pavić najbolji sportaši Zagreba



Olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković i najbolji vaterpolist svijeta u izboru Fine, te član zlatne vaterpolske reprezentacije iz Londona Josip Pavić proglašeni su najboljim sportašima Zagreba

Olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković i najbolji vaterpolist svijeta u izboru Fine, te član zlatne vaterpolske reprezentacije iz Londona Josip Pavić proglašeni su najboljim sportašima Zagreba u protekloj godini u izboru Zagrebačkog športskog saveza (ZŠS) na prigodnoj svečanosti održanoj u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Za najbolju momčad izabran je četverac na pariće koji je na OI u Londonu osvojio srebrnu medalju, dok je kuglački klub Zagreb proglašen najboljom ekipom. Najuspješniji treneri u protekloj godini bili su Ivan Ivančić, trener zlatne Sandre Perković, Nikola Bralić, trener olimpijskog četverca na pariće, te Ante Kostelić.

"Puno je lakše trenirati nego osvajati nagrade i držati govore", kazala je Sandra Perković najavivši kako će ove godine pokušati baciti disk preko 70 metara.

Posebna priznanja ZŠS-a najuspješnijim mladim sportašima u 2012. dobili su Pero Ćubela (boćanje), Dominik Etlinger (hrvanje), Petra Lončar (kickboxing), Dario Šarić (košarka), Stipe Mandalinić (rukomet), Domagoj Buden (streličarstvo), Mihovil Čužić (tajlandski boks), Ivan Marcelić (vaterpolo) i Ana Konjuh (tenis).

Dodijeljena su i posebna priznanja najuspješnijim sportašima s invaliditetom, a dobili su ih Zoran Talić, Branimir Budetić, Rea Hraski, Ruža Markešić i Petra Deša.

Godišnje nagrade ZŠS-a dobili su Ivana Buden, Biserka Donoval, Zlatko Horvat, Boris Krčmar, Zoran Talić i Hrvatski akademski veslački klub Mladost, dok su Trofej ZŠS-a za životno djelo dobili Čedomir Cvetković, Višnja Gojković, Berislav Jandrić, Slobodan Jurković i Zdenko Kobešćak.

"Iza nas je jedna od najuspješnijih godina, 168 zagrebačkih sportaša i sportašica osvojilo je 237 medalja u 29 sportova. Veseli nas i odlična organizacija niza natjecanja u Zagrebu, kao i rezultati u mlađim kategorijama što je dokaz kvalitetnog rada", rekao je Branimir Bašić, predsjednik ZŠS-a.

Za zabavni dio programa bio je zaduženi ansambl kazališta "Komedija", točnije Đani Stipaničev, Dražen Čuček i Renata Sabljak koji su izvodili pjesme o Zagrebu i brojeve iz mjuzikla Cabaret. Voditelji programa bili su Daniela Trbović i Zoran Kovačević.



Eto, baš lijepo.




Post je objavljen 05.02.2013. u 19:23 sati.