Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogdogg

Marketing

Bulevar Welta Schmertza

Ovaj post je angažiran. Već u naslovu najavljuje temu-aktualna rasprava oko preimenovanja jedne ulice u Zagrebu u ulicu Milana Mladenovića. Tko je Milan Mladenović?

Da se mene pita, trg Bana bi bio Mladenovićev i da drži mikrofon umjesto sablje. Budimo realni, Mladenović barem nije ubijao Mađare. Milan Mladenović bio je frontman grupe Ekaterina Velika-po meni najznačajnijeg benda bivše YU. Mišljenja sam da je kojim slučajem EKV bio iz Londona...U2 bi bio predgrupa EKV-u. Ne morate se ,naravno, samnom složiti ni oko toga. U više navrata sam kod velikih bendova naletio na neki poznati riff i ne tvrdim da su ti bendovi krali EKV, ali nek onaj kome se da posluša malo pjesmu EKV-a 7 dana i pjesmu The Cure night like this...primjera je mnogo.

Ako se ne slažete da Vam djeca odrastaju u ulici koja nosi ime narkomana-to čak mogu i shvatiti, ali...

ne dajte onda ni da Vaša djeca stanuju u:

Prilazu dr.Ive Sanadera

Bulevaru Slavka Linića

Stubama Ratka Čačića

Rivi Željka Keruma

itd. itd. itd.

Sve koje smeta Mladenovićevo porijeklo ću podsjetiti na njegov poziv na "minutu ćutanja za Dubrovnik" nakon čega je bio izložen fizičkom napadu i kasnijem progonu. Milan Mladenović, dijete Sarajeva, vječni momak Beograda, Šarlo...Ekaterinin omiljeni akrobata:



Post je objavljen 05.02.2013. u 02:56 sati.