Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkbjelovar1999

Marketing

27. malonogometni turnir pionira "Kutina 2013" - završetak prije završnice


Kako se iz samog naslova ovog posta dade zaključiti naša ekipa u četvrtfinalnoj utakmici protiv NK "Zagorec" iz Krapine ispala je iz daljnjeg natjecanja porazom od 1 : 0. Pobjednika ove utakmice nije odlučila bolja igra pobjednika već niz okolnosti kao što su: jed(i)na greška u obrani naše ekipe, sportska (ne)sreća i možda ono odlučujuće: blago rečeno čudno suđenje žensko-muškog sudačkog para.
Stari znanci iz Krapine iskoristili su na početku utakmice grešku naše obrane i poveli 1 : 0. Naša ekipa konsolidirala je igru i imala incijativu u cijeloj utakmici, tehnički su bila kvalitetnija momčad. U završnici utakmice prilikom izvođenja kornera Franjo Jaković je uspio glavom odbiti loptu u protivnički gol, ali naše veselje prekinuo je sudac poništavajući gol, dok je istovremeno sutkinja svirala pogodak. Sudac je svoju odluku donio zbog toga što korner nije izveden na njegov znak. Vidno izrevoltirani trener Kos i razočarani igrači nakon kraćeg prekida i rasprave kod sudačkog stola nastavili su igrati, ali je ubrzo sviran kraj utakmice. Da sve bude zanimljivije, čak su i igrači Zagorca priznali da je gol bio regularan. Očito Kutina nije, kao i prošle godine sretna destinacija naša ekipe. O daljnjem razvoju završnice moći ćete (valjda) pročitati ovdje.

Sve pohvale ekipi za sportsko ponašanje na ovoj utakmici: Juraj Fanton, Marin Nikolić, Bruno Adžam, Nino Majdandžić, Mario Rajić, Filip Ocvirek, Karlo Darojković, Franko Kovačević, Borna Rebić i Franjo Jaković.

Kako je trener najavio, nastavlja se sa treninzima na vanjskom terenu i pripremnim utakmicama, te nadamo se trenerovom rasporedu aktivnosti za naredni tjedan. Uskoro i više detalja o najavljenom turniru krajem 3.mjeseca u Budimpešti.

Post je objavljen 03.02.2013. u 17:02 sati.