Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

Reisman: Farmaceutska industrija će zarađivati na tome što nam djeca postaju promiskuitetna i dobivaju spolne bolesti

Reisman: Farmaceutska industrija će zarađivati na tome što nam djeca postaju promiskuitetna i dobivaju spolne bolesti



- Zdravstveni odgoj je krinka za ranu seksualizaciju djece. To je odličan program za farmaceutsku industriju koja će zarađivati na tome što nam djeca postaju promiskuitetna i dobivasju spolne bolesti. Ne dozvolite da netko umjesto vas odgaja vašu djecu, poručila je kontroverzna američka znanstvenica Judith Reisman na predavanju održanom u subotu navečer u Samostanu školskih sestara franjevki u zadarskim Arbanasima.

Pred dvoranom ispunjenom do posljednjeg mjesta Reisman je pod nazivom "Kako su pedofilski eksperimenti Alfreda Kinseya sabotirali židovsko-kršćanski moral" govorila o neprimjerenim metodama koje je poznati američki seksolog koristio za prikupljanje podataka o spolnosti maloljetne djece.

- Je li to znanost? - upitala je Reisman iznoseći podatak da je Kinsey svoja temeljna istraživanja o seksualnosti muškaraca provodio tijekom Drugog svjetskog rata, kada je većina zdravih muškaraca bila u ratu, pa su je kao uzor za "normalno" seksualno ponašanje koristio zatvorenike, seksualne prijestupnike, gay osobe i dječake.

- Bi li vjerovali istraživanjima koja je provodio Mengele? Može li to biti temelj za obrazovanje vaše djece? - nastavila je dr. Reisman uspoređujući Kinseyeve metode testiranja malodobne djece na orgazam sa zloglasnim eksperimentima nacističkog "doktora smrti".

Tijekom predavanja Reisman je u više navrata spominjala profesora Aleksandra Štulhofera, jednog od koautora spornog kurikuluma, nazivajući ga "Saša", što je izazvalo hihotanje publike.

Ponovno mu je spočitnula da je u objavio knjigu u koautorstvu s deklariranim pedofilom, dr. Sanfordom sa sveučilišta Columbia te bivšim suradnikom njemačkih nacista, ali i da je 2001. u Dubrovniku zajedno s prof. Haeberleom, još jednim promotorom "kensijanske pedofilije", organizirao prvu konferenciju o seksualnosti u Hrvatskoj.

- Kad sam Saši to rekla na predavanju u Zagrebu, on mi je odgovorio da je to prljavi trik. A ja sam mu rekla da je to bila – znanost! Za sve što sam rekla imam dokaz i mogu to potkrijepiti pred svakim sudom. Zar to nije znanost? Dokaze treba uvijek nositi sa sobom, kazala je američka znanstvenica koji je doktorat iz komunikologije o utjecaju masovnih medija na društvo obranila 1980. godine.

U nastavku predavanja Vice Batarelo iz udruge Vigilare predstavio je sve sporne dijelove četvrtog modula zdravstvenog odgoja za koji je istaknuo da je izravna posljedica Kensijanskih učenja o ljudskoj seksualnosti.

- Mi možda jesmo za zdravstveni odgoj, ali četvrti modul je podmetnut! Mislili su da to nećemo primijetiti, iako je riječ o spolnom preodgoju i indoktrinaciji naše djece. Tko voli nek' izvoli. Mi samo tražimo pravo na izbor u skladu s našim vrednotama, istaknuo je Batarelo.

Predavanje Judith Reisman zajednički su organizirali Povjerenstvo za obiteljski pastoral Zadarske nadbiskupije, Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara te zadarska podružnica Hrvatskog katoličkog liječničkog društva.

- Po dolasku u Hrvatsku imala sam nekih problema, ali oni su bili mali, zanemnarivi, u odnosu na to kako su me Hrvati dočekali, kazala je Reisman ističući svoju zahvalnost za ljubaznost, vrijeme i pažnju koje joj je posvetio kardinal Bozanić i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

- Moj prvi razlog dolaska u Hrvatsku je podrška vašoj novinarki Karolini Vidović Krišto. Počašćena sam, zahvalna i sretna što sam mogla doći i govoriti u čast novinarske slobode. Vi ste tek nedavno izašli iz razdoblja političke cenzure i njeno micanje mi je izgledalo kao povratak u prošlost, rekla je dr. Resiman prekidana aplauzima publike.

Slobodna Dalmacija


Post je objavljen 03.02.2013. u 12:56 sati.