Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stokasitnogzuba

Marketing

Za pedera spremni !

Nit sam vidovnjak, nit dolazim iz budućnosti, ali bez greške mogu reći kako za pet do deset godina u Hrvatskoj pederi ne samo da će moć hodati uzdignute glave, već će biti najprodavaniji reklamni, televizijski, ukratko općenarodni brend. A zbog koga i zašto ? I opet zahvaljujući svojim trenutno najljučim neprijateljima, koji im laganu pripremaju herojsku ulogu u narodu. Crkva i HDZ.

Svi pamtimo kako se tamo davnih francekovih godina zveckalo sa ustaškim i partizanskim kosturima. I što se desilo sa tim partizanima ? Desilo se da je za par godina predsjednik posto preživjeli Jugoslavenski fosil, a još kasnije pomama za starim partizanskim filmovima. Mi mladi koji, da se politiku pitalo, nebi nikad znali ništa o narodnoj oslobodilačkoj borbi sve smo saznali iz filmova i serija, i to baš onako kako su drugovi i drugarice nekad davno i htjeli da znamo. Zašto, a zato jel je narod to htio gledati, revoltirani i siti od Crkve i HDZ-a, baš su partizane htjeli. Znamo i Sanaderove zlatne godine i njegove generale, Haag, branitelje i svašta nešta. Istina pomamili se par godina nakon sanaderovog pada za Gotovinom, ali tko danas više trza na branitelja ? Ni Jaci suza više neće preko oka, pa kome će drugome onda. NI na registar branitelja ne trzamo, jednostavno ne zanimaju nas HDZ-ovi branitelji, iz istog razloga iz kojeg nas zanimaju partizanski filmovi, iz revolta.


Pa zamislimo što će tek biti za koju godinu sa pederima, masturbatorima i sličnima ? Svaka kuća će imat bar jednog pedera, ili u najmanju ruku, ako nas nikad nisu uspjeli natjerati da na pročelja kuća vjesimo našu trobojnicu, siguran sam da će mnogi bez beda objesit dugine boje. Zapravo jedine svadbe na koje ćemo imat priliku bit pozivani bit će pederske, jer se drugi ionako nitko ne ženi. Možda budemo među prvima koji usvoje i zakone o posvajanju, zapravo, sudeći po tome kako smo do sada reagirali na svako silovanje naroda od strane Crkve i HDZ-a velike su šanse da ćemo bit prva zemlja u kojoj će se javit heterofobija kao opći narodni pokret. I opet zbog koga ? Zbog crne rupe ovog naroda Crkve i HDZ-a. Pa savjetujem da pederi, masturbatori i ini puste i Crkvenjake i HDZ da se razmašu u svom križarskom pohodu, tko zna kakve će sve koristi do pederima donjeti.


Post je objavljen 31.01.2013. u 16:59 sati.