Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookeraj

Marketing

Dok ne čitate mene, čitajte druge super blogere

Sporadični i nenadani napadaji lijenosti, da ne spominjem pritom sporadične napadaje povećanog broja obveza (o da, opet mijenjam radno mjesto, s jednako nervoze kao i prošli put), povremeno utječu na mene da ne mogu napisati niti riječ, da nemam volje razmišljati niti mrvicu izvan redovnog kurikuluma nemajke, žene i kraljice (i - rekla bih poslovnjače, ali je točnije zaposlenjače), što je bio period od proteklih desetak dana, pa ću vas stoga rado prepustiti kolegicama blogericama koje su motivirane, znaju što rade i vrlo često i uspješno promišljaju o svijetu oko sebe.

Prva je na tom popisu Kulerica, koju sam zamijetila prije dva tjedna zbog prekrasne sliko-putopisne reportaže o Austrijskoj nacionalnoj knjižnici, ali mi se tekst o definiciji uspjeha, koji zapravo i nema striktno veze s generalnom temom mog bloga, svidio još i više. Stoga, usmjerite prstiće (za klik spremni!) prema linku ispod ove umotvorine i angažirajte vijuge u razmišljanju kako vi definirate uspjeh.

Kulerica - skulerica

Druga je, dakako, Knjižna buba, daleko vrjednija i marljivija po pitanju bloga i pisanja o knjigama nego što ću ja to ikada biti. Pohvaljujem fantastičan tekst o Hardyevoj Tessi, o Malom Mucku, i dodajem da je zimsko vrijeme očito i vrijeme za nostalgiju, zar ne? I meni, pogotovo kad čitam dnevničke zapise iz tog vremena, nedostaje djetinjstvo (kad su se ladice same čarobno punile čistim rubljem, a ručak je uvijek bio kuhan... no ne i samo zato, već one prekrasne vjere da bi se sada, svakog časa, moglo dogoditi nešto doista sjajno).

Knjižna buba

Post je objavljen 30.01.2013. u 13:28 sati.