Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TAJ ČOVJEK JE ČISTO ŠARLANTANSKO I DILETANSKO ZLO !


Z. Milanović ateista, nevjernik i antikatolik,.., koji voli često ismijavati i citirati Bibliju

ŠTO DRUGO DA KAŽEM ZA PREMIJERA ZORANA MILANOVIĆA, KOJI NAS PREDSTAVLJA NEGO DA JE TEŠKI ŠLJAM !

Gledam tako ovih dana raspravu u Saboru RH, i ne mogu vjerovati da Hrvati su takve "pićkice" i da na svašta šute?! Kakva smo mi to retardirana nacija, oni dižu nam cijene hrane do neba. Kad idemo u dućan onda moramo nositi cijeli snop novaca, a kući ideš sa jednom najlon vrećicom.. Ma, živa je sramota kakvo smo društvo. Ovo nema više veze sa zdravim razumom.

Da li je Zoran Milanović svjestan u kakvoj se teškoj situaciji nalazi naša zemlja. On u Saboru RH, govori o "Judinim škudama", to je njegov odgovor onim zastupnicima koji pokreću pitanje odgovornosti. To je nedolično za predsjednika hrvatske vlade.

Opasnost prijeti od onih koji vode Hrvatsku. U državi koja ima 44 milijarde unutarnje nelikvidnosti nema opstanka. Sve više ljudi je nezaposleno,.., a gospodarstvo gotovo više i ne postoji... Vlada samo šverc i siva ekonomija.

Republika Hrvatska će isplatiti ratnu odštetu za Vukovar srpskim umirovljenicima i žrtvama. Pitam: Tko će meni dati odštetu što mi je Stjepan Mesić i njegova vojska JNA 29.rujna 1991., zapalila kuću. Izgorjele su moje stvari i moje fotografije - oca i majke... Danas nemam ni jednu sliku od roditelja.

HRVATSKI POKRET
Udruga ŠTIT

BRANKO STOJKOVIĆ
Adresa: Đurđevačka cesta159
Bjelovar, grad
HRVATSKA
Kućni telefon: 00 385 43 231 297
Mobitel: 00 385 95 814 82 90

URED: Masarykova 8

http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
1272. Članaka


Post je objavljen 26.01.2013. u 12:23 sati.