Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

REAKCIJE NA ČLANAK "VATROGASCI ŽELE PROMJENE"

VELIKA GORICA

Upravni odbor Vatrogasne zajednice Grada Velika Gorica uputio je reakciju na naš članak "Vatrogasci žele promjene" te stoga tekst reakcije objavljujemo u cijelosti.

Razmišljali smo da li da reagiramo na neprofesionalni članak pod naslovom „Vatrogasci žele promjene“. Na 49. sjednici Upravnog odbora VZG Velike Gorice održanoj 22.siječnja 2013.godine raspravljano je o članku, te Vam dostavljamo naše zaključke:
- Članak je pisan u najboljoj maniri „agitpropa“ i predstavlja sramotu za novinarsku profesiju. Istine radi moramo reagirati.
- Objaviti takav članak bez potpisa sa tezama „negdje je netko nešto rekao“ i „iz neslužbenih izvora saznajemo“ nije novinarstvo niti na razini dječjeg školskog lista.
- Čelništvo Zajednice ponosno je na svoj rad. U raznim upravljačkim tijelima Zajednice uključeni su predstavnici 22 naše članice, koji su ponosni na svoj volonterski rad u Zajednici i rezultate koje su ostvarili u proteklom mandatu. Vašim tekstom omalovažili ste njihov rad. Ti ljudi imaju plan, program i strategiju razvoja i unapređenja vatrogastva u Velikoj Gorici i za idući mandat. Ovakvim neprofesionalnim tekstom u konačnici lažno informirate javnost.
-Uvjereni smo da nas ovakvi spinovi i pokušaji unošenja nemira i izazivanja međusobnog nepovjerenja neće omesti u tome. Vatrogasci su časni, pošteni ljudi, koji samozatajno rade svoj odgovoran posao i nemaju potrebe za anonimnim medijskim istupima, jer mi sve svoje nedoumice rješavamo otvoreno i transparentno. Oni koji rade drugačije očito imaju neke druge planove sa vatrogastvom, no neće uspjeti, jer upravo zato što su vatrogasci imuni na takve podvale, opstali su više od 130 godina na ovom tlu, a u tom vremenu su nastali i nestali brojni režimi, politike i države. …. vg danas

U Velikoj Gorici, 22.siječnja 2013.godine
Upravni odbor VZG VG

Post je objavljen 24.01.2013. u 18:26 sati.