Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matijevici

Marketing

TEK OD SUBOTE NORMALIZACIJA STANJA

Tijekom noći zabilježen je ponovno rast vodostaja, pa je Neretva dosegla najveću razinu ove godine i sada se kreće oko 280 cm.

I Norin je ponovno u nepovoljnom kretanju vodostaja, ali se unatoč njegovom izlijevanju proteklih dana ne očekuje ugrožavanje većeg dijela objekata.

Jutros je promet na desnoj strani Metkovića kroz Zagrebačku ulicu otežan. Velike padaline tijekom noći u jutra su poplavile oko 40% ulice zbog nepostojanja odvodnje i loše komunalne infrastrukture. Najgore je na predjelu Struga kraj kuća Margeta na spoju Zagrebačke s ulicom Zrinskih i Frrankopana gdje je preporučljivo izbjegavati prolaz nižim osobnim vozilom. Ostali dio Zagrebačke je unatoč većoj količini vode na cesti, provozan.

Obilne padaline u dolini Neretve će nastaviti padati i danas i sutra tijekom dana, a prestanak oborina se očekuje tek u petak navečer.

Južni vjetar koji negativno utječe na odlijevanje Neretve na ušću, nakon što danas u popodnevnim satima pojača, tijekom noći okrenut će na buru i povoljnije utjecati na vodostaj koji sada ima trend blagog rasta.

Nakon petka slijedi najmanje 5 vedrih i burovitih dana uslijed čega će i temerature pasti ponegdje u Neretvi i ispod nule


Trodnevna prognoza za Metković

Image and video hosting by TinyPic

Trodnevna prognoza za Ploče
Image and video hosting by TinyPic

Prognoza za Neretvu 7 dana
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 24.01.2013. u 07:30 sati.