Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogdogg

Marketing

DESANKA ŠAKIĆ

Ovaj post istražuje odnose snaga na hrvatskoj političkoj sceni.

Pitam se dokle je dogurala ta političko kulturna hegemonija ljevice u Hrvatskoj?

Zašto?

Neki dan sam gledao film o pokojnome Luki kojega su bestijalno na smrt izudarali na ulici.
Moja sućut sa njegovima ne može biti veća, ali nije mi se dopala jedna rečenica u filmu tako da ovo ide u džep izričito i samo scenaristima filma:

Rečenica "...Luku su ubili desničari..."

Uvažena Gospodo sineasti, Luku su ubili najgori uzorci hrvatskog društva, klinci toliko neodgojeni i neobrazovani...klinci koji ne znaju ni prvi korijen broja 9, a kamoli da ih se može tretirati kao osobe sa političkim stavovima.

Da, ja sam, pogađate, desničar.
Treba li me sada delogirat sa bloga?
Ja sam desničar zato što žudim za nekim kršćanskim vrijednostima kao što su dom, ljubav i Boga.
Ja nisam desničar zato da bih mrzio Srbe. Srbi su moji prijatelji, ja se divim njihovoj kulturi i duhovitosti i ne samo na tome...pa kvragu Srbi su skoro jedini ljudi na planeti sa kojima mi ne treba engleski da bih se sporazumio?! Ne mrzim niti jednu drugu etničku skupinu, dapače, imam odlične prijatelje i Rome i Albannce i Slovence itd. Rađe ću pomoći njima, nego nekom Hrvatu koji je glup ili zao...

Problem desnice u Hrvatskoj je taj što se stvarno nema za koga glasati tako da ja na izbore više i ne idem, a i nikada nisam zaokružio ona 3 slova...zna se koja. Čak sam 2000. glasao za Račana...i požalio drugi dan.

A sada da se obračunam sa hegemonijom ljevičara:

Gledam petkom filozofskog modnog mačka kako prede pored one zgodničke profesorice iz Rijeke pa mi dođe vako (Raspudića cijenim, ali on i nije ljevičar):

Uvažena Gospodo, vidim Vas kad ljeti pohodite taj bajkoviti Motovun i tamo se naslikavate, prešetavate, dajete jedni drugima nagrade i komplimente. Vidim pijane FAk-ovce u zagrljaju djevojaka upitnog broja godina...Vi koji ste spustili ljestvicu u književnosti i sad se grebete za svoja mjesta u udžbenicima...neće ići Gospodo...zadnji veliki hrvatski pisac bio je i ostao viški Voltaire Ranko Marinković...pa pročitajte si malo njegov opus još jednom...vidite li koju psovku u njegovim textovima?

Da , psovke mi užasno idu na kurac!

Jer ako toliko psujete gospođo Rudan, onda Vam je mjesto u kasnovečernjem terminu, u Red Carpetu...tik do Ave Karabatić. (a da ne govorimo da bih uvijek rađe gledao nju nego Vas).


Jebeš FAK, alternativa je na blogu!






Post je objavljen 23.01.2013. u 08:54 sati.