Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/doitbetter

Marketing

Escape

Danas ne jedem ništa. Ni sutra, ni prekosutra. Osjećam se gadljivo nakon ovih praznika i prežderavanja. I još kad vidim brojku na vagi... Dođe mi da si počnem rezati salo nožem ili tako nešto. Zadnjih dana u školu idem u širokim majicama dok ne skinem ova dva kila sramote, onda ću se opet početi normalno oblačiti i naravno, nastaviti dijetu. Moram izdržati ova tri dana! Trenutno pijem nezaslađeni čaj. Sve što ću staviti u usta ova tri dana bit će voda, čaj, kava i naravno, cigarete.

Sad sam u nekom hejterskom raspoloženju. Mrzim sve ovo. Mrzim školu, ne mogu se koncentrirati na učenje, zapravo ne da mi se. Samo tupo sjedim na satovima čekajući da upadne neki slobodni sat da mogu otići na tu kavu. Mrzim ovo sunce, hoću kišu. Najradije bih prespavala sve. To mi je i najdraži dio dana, ni sama onda ne znam gdje sam. I trava bi učinila isto, pretpostavljam, ali brzo bi prošao taj high osjećaj i sve bi opet palo u vodu.
Totalno sam ovisna o eskapizmima, uvijek mi treba nešto da se maknem, nisam baš neki fan stvarnosti. Volim ljude s kojima zaboravim gdje sam i što sam. Tu i tamo zna uletjeti takav trenutak. Zadnji put sam imala taj osjećaj prije dvije godine, i bio je baš snažan, ali osoba je bila sasvim pogrešna. Tad mi je bila najbolja na svijetu, ali sad vidim suprotno. Naravno, nije baš dugo trajao. Koliko je osjećaj bio snažan, toliko je bio i pad snažan. Slomilo me. Iskreno, čisto sumnjam da jedanput kad se slomiš da ćeš više ikad biti sastavljen, više nikad nećeš biti jedno cijelo kao prije. I gledam ja tako te ljude, slamaju se jedan po jedan. Je li vas već slomilo ili još uvijek čekate svoj red? Sad konačno mislim da imam pravu osobu, ali ne mogu se opustiti kao prije jer znam da će me kad tad slomiti. Opet. I ne želim to dopustiti. Zapravo, ne znam koliko je moguće slomiti već slomljeno. Da li ga ostavim tu pokraj sebe ili da ga otjeram jer mu ionako ne mogu ništa dati? Osim praznog tijela. Iznutra prazno, izvana salo.

Htjela bih da se opet vrate hipiji. Definitivno bi im se prudružila. Čisti hedonizam. Seks, droga i putovanja. Make love not war. Pozdrav :-)

Post je objavljen 22.01.2013. u 10:06 sati.