Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Voljeti biti poražen

"Zakazali smo. Bili smo kao i ostali, a da to nismo ni primjetili."
Klaus Peukert Tarzun član predsjedništva njemačkih Pirata nakon jučerašnjeg neuspjeha na pokrajinskim izborima u Niedersachsenu, 2,1%.
Zanimljivo je bilo noćas na Twitteru nakon objave rezultata. Meni je posebno zanimljiva bila Mareike, najdoljnja na onom postu s četiri piratice od prije par dana. Očito je opet malo popila, a ona nije dosadna poput Obersnela koji kad popije iza ponoći prijeti Slovencima da neće na Jadran ako mi ne idemo u EU pa drugi dan diplomatski izglađuje stvari. Nju je lako prepoznati kad popije, lamentira o svjetskim nepravdama, a usput netko tko je pokušava obuzdati dobije epitet nacisvinje. Noćas je na tapetu bio i lanac H&M. Slatko.
Trijezna je bila grupa pirata koji su napisali zašto su ipak glasovali za Zelene. Zeleni su jako moćna stranka sad u Njemačkoj, pola Njemačke ima sjeban vid zbog njihovog guranja ekoloških žarulja, a i tanje novčanike jer jedu skupu ekološku hranu s farmi na kojima nema masovnog uzgoja stoke i biočokolade koje uzgred rečeno uopće nisu loše.
Glasovali su jer im je sve lošije u životu, a u onim pokrajinama gdje Zeleni imaju ministre unutrašnjih poslova razgovara se s ljudima na ulici, nema ni nasilnog izbacivanja onih koji su zaposjeli nenastanjene prostore kojih je puno, a svi su u nečijem jebenom vlasništvu, onda zeleni ministri mjesecima razgovaraju i zime prolaze i barem se ne najebe od hladnoće. Štite se i prava životinja jer oni koji završe na ulici su uglavnom sa svojim psima.
He,he, ja sam naravno iskoristio jutros demokraciju Twittera onako svjež za potkuhavanje onih koji nisu spavali tezom da ljudi vole da im je loše, al da se osjećaju sigurno dok im nisu ugrožena njihova četiri zida, ono kad tenk ide ravno na puža, a puž kaže, baš me briga, odoh ja u svoju kućicu. Svaka alternativa je opasna. Pirati i inače nigdje nemaju šansi za višekratne uspjehe, svugdje su popisi stranaka po abecedi, ovdje su konkretno bili na dvadesetom mjestu, dobar postotak su još dobili, tko bi čitao listić do njihovih kandidata.
Ja sam sinoć kao bijeli remizirao protiv jake verzije jednog od najšahova online Shreddera, prilažem dokaz, nakon trostrukog ponavljanja pozicije. Ima nas koji barem u igrama ne volimo gubiti, za život manje više svejedno.

p.s.
Jedan pupoljak je u četvrtak otpao s vijenca na sahrani i sad raste li, raste...





Post je objavljen 21.01.2013. u 08:44 sati.