Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

ŠOKANTNO: Obama I Bilderberg grupa kreću u invaziju na Iran!

Photobucket

Kao što se i najavljivalo, još jedan član Bilderberg grupe bit će imenovan u samo vrh administracije američkog predsjednika Baracka Obame. Chuck Hagel, istaknuti član grupe Bilderberg grupe, nominiran je za mjesto ministra obrane, upravo od strane Obame.

Imenovanje Hagela kao sljedećeg ministra obrane dolazi u vrijeme kada je John Kerry (također član Bilderberg grupe) istovremeno imenovan za državnog tajnika. To je dočekano kao iznenađenje s obzirom kako je popis imena Bilderberg grupe koji su postavljeni na različitim pozicijama unutar američke Vlade poveći. Za Novi svjetski poredak ovakva imenovanja poslužit će zasigurno jako dobro.

Najveći strah zbog takvih imenovanja članova Bilderberg grupe je rastuća retorika i propaganda koja dolazi za napad na Iran. Nedavljeno objavljeno u American Free Pressu-u da je Dennis Ross, bivši savjetnik predsjednika Obame i također član Bilderberg grupa predstavio plan invazije na Iran.

Sada više nema sumnje kako je Bilderberg grupa najutjecajnija svjetska organizacija. Postavlja se najznačajnije pitanje današnjice, tko će i kako zaustaviti djelovanje Bilderberg grupe i koji su im sljedeći ciljevi?

Post je objavljen 20.01.2013. u 14:42 sati.