Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pickovic

Marketing

Poziv svima

Dragi moji bećari a pogotovo bećarice,

Svima onima kojima srce zatitra kada čuju "Kad bećari šorom zapivaju, prozori se širom otvaraju" pozivam da zajedničkim snagama sklepamo barem tisuću novokomponiranih bećarskih stihova što bezobraznih (kurčastih, pičkastih, jebastih i sl) kao i onih bezbezobraznih. Ja sam evo počeo tek nedavno i za sada sam uspio sklepati njih petnaestak, ali mi i dalje navire inspiracija, te se nadam da neću posustati i da ću barem svaki dan izmisliti barem jedan stih ili kiticu, kako god.
Ja Vas molim da se angažirate na ovom vrijednom hvale poduhvatu i da date svoj doprinos bilo u komentarima na mom blogu bilo da upućujete na svoj ili drugi blog koji obrađuje ovu jebačku bećarsku problematiku.
Moje drage dame, drage bećarice od 0 do 100 godina
Nemojte se ustručavati da udarite po našim kurčevima (kitama, lulekima, kokotima, pimpekima, kopljima, šiljcima,pišama i sl.) i po svojim pičkama (picama, pizdama, pizdurinama, pičkuljama, pičketinama, pišuljama, rupčagama i sl.), kao i po ostalim dijelovima tijela od kojih su najistureniji guzičetina i jezičina i da pretočite sve ono što svakodnevno radite s gore spomenim setom alata u bećarske stihove. Svesrdno se nadam da ćete biti plodonosnije od muške populacije bećara.
Da puno ne duljim nadam se da ćemo dokazati da smo i najbolja jebačka nacija u stihovima kao što je dokazano da smo najbolji u jebačini na djelu (nisam sguran možda smo drugi).
Lijepi pozdrav do slijedećeg javljanja.

Post je objavljen 19.01.2013. u 14:09 sati.